Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

sleeping dogs


TOMMY1468626985

Recommended Posts

A kde píše, že je to Steam klíč? :) píše: ,,originalka nova jen rozbalena,, a ,,poslu na dobirku,, - digitální kopii hry asi nerozbalíš...(nejde z ní ta vůně :cheesygrin:) a neposleš. Určitě se jedná o krabicovou verzi.

BTW: Nemám zájem, jen jsem reagoval na uživatele Pr3dator. EDIT: Na Steamu je i přímo demo této hry, takže kdyby byl rozumný, tak před koupi na Steamu si zahraje právě to demo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, sorry, nevěděl jsem, že i tato hra vyžaduje Steam (nepožaduje to nějak víc a víc her?), takže to je vlastně na principu jako Saints Row 3 (snad i Skyrim?), po první aktivaci už tedy zřejmě (určitě) nelze hru znova aktivovat na jiném účtě. Já se s tímto typem nesetkal, hry právě přidávám do knihovny digitálníma klíčema - ne takhle, takže moje chyba. Myslel jsem, že ty hry co znám jsou jen vyjímky ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakou mas konfiguraci pc ?

Intel i5 prvej generácie quad-core 3GHz, ATi Radeon HD5850, 8GB RAM 1333MHz a SSD. Je to 2 roky stará zostava, vtedy to bolo to najlepšie čo bolo (okrem cpu, ale tá i5 je primeraná k GPU), teraz to stačí na stredné detaily s AA, alebo max bez AA. Prečo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu