BaRtaSIczi Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Dobrý den mám problém 7.9.2012 jsem v herním světě koupil Killzone 3 Helghast edici a to jen díky bonusům které tato edice obsahuje jelikož sem této hry fanoušek musel sem jí mít ovšem radost rychle pominula jen co jsem přišel domů rozbalil sem balení vyndal kód a zadal ho na Ps store bohužel vyskočila hláška že kód už není platný jeho platnost byla od 2/22/11 do 9/1/11 na kuponu s kódem je napsáno že v případě neplatnosti mám kontaktovat podporu to jsem samozřejmě udělal ovšem na můj problém neodpověděli už je to 3 dny nevím co mám dělat proto bych Vás chtěl poprosit o pomoc a radu děkuju všem. Prosím o smazání tohoto topicu už je vše vyřešeno. Měl jsem USA verzi hry proto sem si musel založit USA účet a stáhnout to přez něj. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Zkusil bych nepsat ale přímo zavolat na číslo, které bývá uvedeno přímo v manuálu někde na zadní straně. Myslím, že to bude lepší a rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Dobrý den mám problém 7.9.2012 jsem v herním světě koupil Killzone 3 Helghast edici a to jen díky bonusům které tato edice obsahuje jelikož sem této hry fanoušek musel sem jí mít ovšem radost rychle pominula jen co jsem přišel domů rozbalil sem balení vyndal kód a zadal ho na Ps store bohužel vyskočila hláška že kód už není platný jeho platnost byla od 2/22/11 do 9/1/11 na kuponu s kódem je napsáno že v případě neplatnosti mám kontaktovat podporu to jsem samozřejmě udělal ovšem na můj problém neodpověděli už je to 3 dny nevím co mám dělat proto bych Vás chtěl poprosit o pomoc a radu děkuju všem. Zdá se, že platnost toho kupónu byla omezena a že s tím již nic nesvedeš - něco podobného se mi stalo u Dragon Age. Jinak podpory u herních společností mají odpovědní lhůtu i 2 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.