snake33 Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Ahoj všem, dnes jsem si koupil kinect a nevím jak ho zprovoznit aby mi to nepokazilo RGH. FSD mám ten nejnovější a dash taky. Píše mi to to co je vidět na obrázcích. Po zapnutí Xka mi napíše, že chce update, co stím? Předem moc děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Je to tu řešené asi stokrát, takže znovu Musíš provést aktualizaci stejnou verzí dashboardu jako je aktuálně v konzoli aby se kinect spároval Stáhneš příslušnou verzi aktualizace MS dashboardu jakou máš aktuálně v konzoli (pravděpodobně 15574 když to máš udělané čerstvě).Bude to po rozbalení složka $systemupdate Složku $systemupdate přejmenuješ na $$ystemupdate Tuto složku nahraješ na flashku naformátovanou na FAT32 Najedeš do originálního dashboardu a vrazíš tam tu flashku, proběhne aktualizace a hotovo Ahoj všem, dnes jsem si koupil kinect a nevím jak ho zprovoznit aby mi to nepokazilo RGH. FSD mám ten nejnovější a dash taky. Píše mi to to co je vidět na obrázcích. Po zapnutí Xka mi napíše, že chce update, co stím? Předem moc děkuji za pomoc. [ATTACH=CONFIG]18515[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18517[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Děkuji za pomoc, jdu na to:) EDIT: Hotovo kinect šlape, ještě jednou moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.