Anubis1 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 DATE ................... 2012-09-15 GROUP ................... iMARS (+15PTS) REGION ................... Region Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 celkem pecka proti jednicce uz jsem to tu mastil i s kamosem splitscreen a fakt slusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Musim říct že je to vážně božárna :-)) Doporučuju!!! Akorát mi to přijde daleko těžší než jednička.. Nevíte někdo jestli jdou nakupovat lékárny, hraju za Salvadora a sice týpek vydrží celkem dost ale není nezničitelnej a občas mi dost zatápí... v tom shopu "doktorskym" můžu koupit jen ty léčící ampule co léče hned ale né ty co si můžu nechat na pozdějc.. snad chápete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Ahoj, mam RGH a hra mi nejde, nevi nekdo co s tim? Normalne jsem to rozbalil v image browseru jako vzdy. Tahle jedina mi nejde. Diky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Ahoj, mam RGH a hra mi nejde, nevi nekdo co s tim? Normalne jsem to rozbalil v image browseru jako vzdy. Tahle jedina mi nejde. Diky za jakoukoliv radu. jakej máš dashboard? já sem to taky rozbalil normálně pres image browser a funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Já rozbalil (tak jako furt) přez iso2god a funguje to bez problémů :) Jinak si odpovim sám, lékárničky nejsou, ampule na heal vypadávaj z mrtvolek automaticky což se mi docela příčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Nevíte kde je problém, když mi to po chvíli hraní napíše, že je nečitelný disk? Dělala mi to jen forza 4, ale to jsem neřešil, tohle mi už vadí dost :D Mám nejnovější dashboard a LT 3.0. Nevím teda, co jsem stáhl za verzi, ale projel sem ji abgx 1.0.6 jako vždy a nevalí to. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 zrejme spatne vypalene chce to vypalovacku ihas a mas klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Vypalovačku mám dobrou. Nejspíš to bude vypalováním. IMG burn už asi nestačí. Jdu pohledat návod jak vypalovat XGD3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Me to proste nejde, zkousel jsem i GOD :( Zkusim to stahnout znovu, mel jsem dva vypadky, mozna to spatne navazalo a mel jsem tam nekde chybu. Btw projizdite to pres ABGX, nebo ne kdyz to nepalite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 abgx je kvuli paleni tady ho nepotrebujes spis ti to nejde jak psal dany kvuli dashboardu musis mit posledni na tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeris82 Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Mám stejný problém!Všechny XGD3 hry jedou.Jen Forza 4 a Borderlands 2 mi po chvilce napíše,že disk je nečitelný.Mám LT 3.0 a nejnovější dash.Jediné řešení bude iHas vypalovačka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Kdyby tady byla nějaká duše, která má mechaniku iHas a vypálila mi to a poslala poštou za rouzumnou cenu, napište mi PM. Jiný řešení nevidim. Už tři DVD sem hodil do koše a kdybych pokračoval dál, tak do koše poletí i xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 RGH doporučuju ;D Nejlepší řešení když člověk neleze na live :D a XLINK Kai funguje taky fajne (už jsem zkoušel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Zdá se mi to nebo je je Borderlands 2 těžší než jednička? Za 3h hraní jsem umřel tolikrát kolik jsem umřel v jedničce za jeden den :D Ta nemožnost koupit si lékarničku na "pozdější" časy je na nic. Pro nové hráče nevybírejte si toho drsňáka s těma svalama, schopnost střílet oběma je na nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Mesyas- hraju za svalnatýho drsňáka a je to teda pekelně těžký... zatim jsem nekoukal kdo jinec oc umí ale pro začátečníka bude asi nejlepší Axxton a jeho turret... Jinak já chcípnul tolikrát že to ani nepočítám :D Ty lékárny mi přijdou absolutně ♥♥♥♥♥ní a nedomyšlený kdy v situaci kdy mám 5hp mi nespadne ani jednou a většinou chcípnu a zkoušim někoho sundat a dát si tak Second wave nebo jak to je, a pak když mám 564654654 HP a plne štít tak mi padá ampule skoro z každýho potkana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Ja to zacal hrat za salvadora, docela tezky to bylo hlavne kdyz sem delal questy kde nepratele byli lebky protoze sem par ukolu skipnul, ale uz to mam projety, koncil sem na 30 lvlu a ted jednu druhej playthrough. Chce to jen met stesti a narazit na dobry elemental zbrane a naucit se pouzivat gunzerker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencafootball Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Pro toho kdo by měl zájem mám na ukázku jeden z prvních českých Let's Play videí ze hry ;) www.youtube.com/watch?v=C9wI_ZHa1VU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3czusek Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 zdarec, sel by nekdo zahrat borda 2 na xboxu po Coopu? kdyžtak piste na mail h3czus@gmail.com cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 nebo Tak já dělám v rámci mezí všechny §ůkoly, lvl mám myslim 18 nebo 19 a do nepřátel s lebkou nejdu ani náhodou a radši díky vedlejším ůkolům s nima srovnám lvl a až pak postupuju dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3czusek Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 zdar, někdo po coopu?? muj gamertag H3czuseK cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Myslím že nejlepší postava bude zase ta Sirena. Jestli je ten Phasewalk jako u jedničky tak to nemá chybu. Ten Salvadoruv Gunezer je podle mě na nic, když se ještě musí nabíjet kolikrát mě zabili v tom módu, když jsem musel nabíjet zbrań. Byl to asi záměr autoru odstranit ty přenášecí lékarničky teď se více střílí a umírá hodněkrát jsem se musel nechat odstřelit abych následně získal second wind :D Pro mě je největším překvapením to, že od začátku používám jen pistoli(nebo to je revolver?) a vůbec jsem nešáhl na Rifli(oblíbenou zbraň v 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Hele mě salvador a gunzerk vyhovuje... životy mi regenerujou v podstatě samy a když je zle nechám se oddělat na second wind jako mesyas :D popř. zapnu gunzerk pač ten vyhealuje během snad dovu sekund.. každopádně jako dalšího si zahraju Zer0a nevim proč za něj nehraju od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Tak ja osobne hraju za soldier . Je to docela pohoda, kdyz jde do tuheho vyhodin turnet a jdu do krytu cekat minimalne nez se mi dobiji stity. Sice jsem na zacatku . Kolem 12lvl. Ale nepochopil jsem jak odemknout nove skill ve stromne dovednosti. Furt investuju ale ne a ne se odemknout. Mam pouze prvni radu . Prosim jak odemknout nove zkusenosti za body kdyz dosahnu noveho lvl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Pro odemknutí dalšího tieru stačí pět skill bodů v dovednostech předchozího tieru v konkrétním tabu. Radši příklad: Pokud chceš skilly Tier 2 v tabu Guerrilla musíš investovat pět bodů v Tieru 1 opět v Guerrille. Na oficiálních stránkách je k dispozici kalkulátor: http://www.borderlands2.com/us/skilltree/commando.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.