Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Musim říct že je to vážně božárna :-)) Doporučuju!!!

Akorát mi to přijde daleko těžší než jednička.. Nevíte někdo jestli jdou nakupovat lékárny, hraju za Salvadora a sice týpek vydrží celkem dost ale není nezničitelnej a občas mi dost zatápí... v tom shopu "doktorskym" můžu koupit jen ty léčící ampule co léče hned ale né ty co si můžu nechat na pozdějc.. snad chápete :D

Odesláno

Mesyas- hraju za svalnatýho drsňáka a je to teda pekelně těžký... zatim jsem nekoukal kdo jinec oc umí ale pro začátečníka bude asi nejlepší Axxton a jeho turret... Jinak já chcípnul tolikrát že to ani nepočítám :D Ty lékárny mi přijdou absolutně ♥♥♥♥♥ní a nedomyšlený kdy v situaci kdy mám 5hp mi nespadne ani jednou a většinou chcípnu a zkoušim někoho sundat a dát si tak Second wave nebo jak to je, a pak když mám 564654654 HP a plne štít tak mi padá ampule skoro z každýho potkana :D

Odesláno

Myslím že nejlepší postava bude zase ta Sirena. Jestli je ten Phasewalk jako u jedničky tak to nemá chybu. Ten Salvadoruv Gunezer je podle mě na nic, když se ještě musí nabíjet kolikrát mě zabili v tom módu, když jsem musel nabíjet zbrań. Byl to asi záměr autoru odstranit ty přenášecí lékarničky teď se více střílí a umírá hodněkrát jsem se musel nechat odstřelit abych následně získal second wind :D Pro mě je největším překvapením to, že od začátku používám jen pistoli(nebo to je revolver?) a vůbec jsem nešáhl na Rifli(oblíbenou zbraň v 1)

Odesláno

Tak ja osobne hraju za soldier . Je to docela pohoda, kdyz jde do tuheho vyhodin turnet a jdu do krytu cekat minimalne nez se mi dobiji stity. Sice jsem na zacatku . Kolem 12lvl. Ale nepochopil jsem jak odemknout nove skill ve stromne dovednosti. Furt investuju ale ne a ne se odemknout. Mam pouze prvni radu . Prosim jak odemknout nove zkusenosti za body kdyz dosahnu noveho lvl.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu