Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Prosim pomoc vypina sa zelena dioda


Orol Istahuj Net

Recommended Posts

Dobry vecer

Mam prvy krat v zivote PSP a kupil som ho take zapnem ho a zasvieti iba zelena dioda a za chvilku to vypne a nic nenabehne iba cierna obrazovka predpokladam ze treba software nainstlovat tak mi prosim povedze co mam robit.

dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to máš bohužel smůlu, protože tohle PSP má už novou základní desku na kterou nefunguje pandora baterie (speciální baterie, přes kterou se na starých PSP dal brick opravit). Jsi se dobře při koupi napálil a ten co ti to prodal musel mít určitě hroznou radost a říkat si v duchu, jak jsi s prominutím bl*bej, že jsi koupil zničené PSP a on, že se ho zbavil a ještě k tomu za prachy. No nic no, tak máš teď několik možností jak s tou cihlou naložíš, pokud je to PSP v záruce a máš k němu záručák, tak to vyreklamovat, nebo pokud to v záruce není, tak to odnést do servisu Sony, kde ti to asi za 2 tisíce opraví (respektive vymění za nové) nebo si koupit za cca 1500,- novou základní desku, PSP rozmontovat a desku vyměnit, nebo celé PSP prodat třeba na Aukru za pár korun na náhradní díly, nebo si s ním třeba zahrát fotbálek na betonu, či zamachrovat před kamarády, že s ním třeba třískneš o beton a nebo ho jednoduše vyhodit do popelnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brick (zničení) může vzniknout hlavně dvěma způsoby:

1) Pokud máš CFW (díky kterému můžeš mimo jiné hrát stažené hry), tak se dostaneš do flash0 paměti, kde je uložený firmware a soubory důležité pro chod systému PSP a pokud nějaký soubor odsud smažeš či přepíšeš nějaký důležitý soubor, tak dojde k bricku.

2) Pokud aktualizuješ (či downgraduješ - z vyšší verze na nižší) firmware PSP a v průběhu aktualizace vypneš PSP, tak dojde k bricku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to nemôzem tam ten firmware nakopirovat znovu ?
Ježišmarja, kolikrát to ještě potřebuješ slyšet, vždyť už jsem ti to psal 2x, teď ti to napsal i Cojoot, a já ti to píšu ještě znova - KDYBY TO ŠLO, TAK TI TO NAPÍŠU. Hold jsi si měl to PSP před koupí vyzkoušet zapnout nebo požádat toho od koho jsi to kupoval, aby ti to předvedl, že to funguje, za bl*bost se platí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu