dodna407 Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Dobrý den mám mechaniku dg-16d2s 74850c předtím sem tam měl LT+ 2.0 udělal sem flash a ted ,když skouším hry tak je to jen načítá a nejde spustit nefunguje ani origo muj postup je: vložím do jungeflasher firmware LT-liteon-0800-v3.bin(skousel sem to i s LTPlus-0251-v3.0.bin) kde mu přidelím klíč pak du na mtk flash kde najdu xbox mechaniku a dám liteon erase(z nějakýho důvodu mi mechanika zmízí a nejde flashnout přes jungeflash) kopíruju na flashku 1gb LT-liteon-0800-v3.bin už s dvd key nabotuju ms-dos zapnu dosflash 1.8 najdu mechaniku(mechanika nezavírá neotvírá) zmačknu w a vlozim jmeno LT-liteon-0800-v3.bin(mechanika opet funguje) skouším hry a zadna se nespustí co dělám za chybu v jungeflash, že to nejde flashnou jen přes něj? děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Dobrý den mám mechaniku dg-16d2s 74850c předtím sem tam měl LT+ 2.0 udělal sem flash a ted ,když skouším hry tak je to jen načítá a nejde spustit nefunguje ani origo muj postup je: vložím do jungeflasher firmware LT-liteon-0800-v3.bin(skousel sem to i s LTPlus-0251-v3.0.bin) kde mu přidelím klíč pak du na mtk flash kde najdu xbox mechaniku a dám liteon erase(z nějakýho důvodu mi mechanika zmízí a nejde flashnout přes jungeflash) kopíruju na flashku 1gb LT-liteon-0800-v3.bin už s dvd key nabotuju ms-dos zapnu dosflash 1.8 najdu mechaniku(mechanika nezavírá neotvírá) zmačknu w a vlozim jmeno LT-liteon-0800-v3.bin(mechanika opet funguje) skouším hry a zadna se nespustí co dělám za chybu v jungeflash, že to nejde flashnou jen přes něj? děkuji předem Co to zkusit pro změnu udělat podle návodu, co je k jungleflasheru přiložen (pdf guide) a .. jenom nápad - co třeba použít firmware pro tvou mechaniku a ne 0800 případně 0251 když máš podle svých slov 74850c (tedy verzi před updatem na 025c) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Září 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 skousel sem to v jungleflasheru dal sem tam liteon erase pak write pak se zabrazili nejaký chyby a pc uz mechaniku nenajde ani v dosflash tak sem v koncích uz nevim jak to spravit neví nekdo co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Stejná rada jako vždycky než si to člověk zrakví sám. Poslat to někomu, kdo to umí (ne mě, komukoliv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dodna407
Dobrý den
mám mechaniku dg-16d2s 74850c
předtím sem tam měl LT+ 2.0
udělal sem flash a ted ,když skouším hry tak je to jen načítá a nejde spustit nefunguje ani origo
muj postup je:
vložím do jungeflasher firmware LT-liteon-0800-v3.bin(skousel sem to i s LTPlus-0251-v3.0.bin) kde mu přidelím klíč
pak du na mtk flash kde najdu xbox mechaniku a dám liteon erase(z nějakýho důvodu mi mechanika zmízí a nejde flashnout přes jungeflash)
kopíruju na flashku 1gb LT-liteon-0800-v3.bin už s dvd key
nabotuju ms-dos zapnu dosflash 1.8 najdu mechaniku(mechanika nezavírá neotvírá)
zmačknu w a vlozim jmeno LT-liteon-0800-v3.bin(mechanika opet funguje)
skouším hry a zadna se nespustí
co dělám za chybu v jungeflash, že to nejde flashnou jen přes něj?
děkuji předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.