ga1far Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 (upraveno) -------------------------------------- NOVA VERZE 3rev402 s podporou LINK >ZDE< -------------------------------------- Freestyle3Rev58.TeamFSD.7z 64.44MB F3Installer.7z 72.69MB F3Installer.iso 74.56MB F3Changelog.txt 1.34K Mezi hlavni zmeny patri ovladani kinectem a vetsi rychlost a stabilita. Vsechny zmeny jsou v changelogu. P.S.: Pro neznale doporucuji stahnout ISO, vypalit a spustit jako hru v XBOXu a nainstalovat. Nelze upgradovat z verze 2. Musi byt cista instalace. Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem ga1far Nová verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Čus a když nemam v xku mechaniku mám to předělat v iso2god a přes exterák nainstalovat ?? Nové FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 ja stah instaler 7zip rozbalil nakopiroval do content atd na interni jako hru smaz jsem fsd2 a spustil z game library v nxe prenastavit dashlaunch a je to a nejak se mi nechce sejvnout v setings stahovani obalu delal jsem to po jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 tak už mám FSD3 ale když se chci přihlásit na xlink kai zasekne se totálně celej xbox a pomůže jen vypnutí na tvrdo nebo vám funguje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Taky sem to zkousel a uplne mi xko vytuhlo.Ty si to zpoustel jen pres xko?Me se to teda jeste nepovedlo.Vzdycky sem to v pc stejne musel zapnout.A skym paris pres xlink?Taky parim,ale moc cz lidi sem zatim nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Mám na PC zapnutej kai engine a xbox mi normálně engine najde ale když se přihlásim tak to zamrzne parim s kamošem nikdy se muzem domluvit a zapařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 kdyť je to zatim beta kluci ;) jestli chcete hrát přes Xlink, tak si vraťte FSD2 a počkejte, až se vychytaj mouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Aha já myslel že už je to plná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Mám na PC zapnutej kai engine a xbox mi normálně engine najde ale když se přihlásim tak to zamrzne parim s kamošem nikdy se muzem domluvit a zapařit Ja prave taky parim s kamosem a hledame dalsi parmeny.Dystak mi pisni do pm icg nebo skype na pripadne domluvy na hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 ok tak já si zejtra hodim FSD 2.2.1027 hodim na flesku a zatim pojedu přes flesku a skusim zapařit ale až zejtra ok ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Klidne zitra.Ale na domluvu je lepsi pres icq nebo skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 jasan tak teda zejtra napíšu PM zapaříme volat budem přes skype :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 muzu se zeptat ? neni pro fsd nejaky plugin nebo nejakej software pro rgh, abych mohl koukat na hd filmy ??? dikes a jeste jedna vec v novim FSD 3 je nahore videt hned jak je na tom teplotně procesor, paměti apod... mam větrák nastavený na automatickou regulaci, ale jak to, že se za určitý čas šplhají teploty k červeným číslům ??? čas od času osolim větrák na maximum, aby se mi tam něco nepřipeklo... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Září 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 muzu se zeptat ? neni pro fsd nejaky plugin nebo nejakej software pro rgh, abych mohl koukat na hd filmy ??? dikesa jeste jedna vec v novim FSD 3 je nahore videt hned jak je na tom teplotně procesor, paměti apod... mam větrák nastavený na automatickou regulaci, ale jak to, že se za určitý čas šplhají teploty k červeným číslům ??? čas od času osolim větrák na maximum, aby se mi tam něco nepřipeklo... dík Teploty byli videt i na starem FSD. Vetrak nech na automatiku. Jakou mas maximalni teplotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Teploty byli videt i na starem FSD. Vetrak nech na automatiku. Jakou mas maximalni teplotu? to vsechno vim, jen mne zarazilo, ze ten teplomer i kdyz je xbox v pohode zacina pomalu rust k 70° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Mám problém jsem zpět na 2.2.1072 a v menu xlink kai nemam žadní hry a cesty mám spravně v normalní knihovně se ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 ga1far : s tou teplotou mam taky problem kdyz sem mel auto a hral si s nastavenim fsd3 najednou koukam xbox uple vari tak sem tam nastavil ruco ve fan speed minimum a to je 65% a hned je to ok ale automat asi nefunguje aspon teda me ne.. na fsd2 bylo vse ok, kdyby mel nekdo dalsi problem s teplotou sup sem..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 ono to funguje ale buhvi kde jsou nastaveny ty teploty na auto jde to nastavit v dashlaunch a ulozit referencni teploty pro automatiku ja si to dal na pade a v pohode reguluje to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 chipomil: a muzes nam sem hodit jak to ma v tom dashlanchi presne vypadat.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 spust dashlaunch je ve fsd 3 verze 3.02 myslim lb se presunes na o stranku vedle system info nebo tak nejak jsou tam posuvniky na teploty ty si nastavis jak chces presunes se pomoci rb nebo lb na stranku s vypisem hdd a xkem ulozis zapises do ini souboru na hdd kde ho mas tot vse a restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 PRO VŠECHNY, KTEŘÍ ZÁPASÍ S TEPLOTOU SVÉHO XKA: Mne pomohlo postavit Xbox na výšku. Kdysi jsem slyšel, že je to nejlepší řešení, kvůli tehdejšímu RROD. Po letech jsem ho opět dal na stojáka a teploty mi už 65° nepřesáhnou :-) vyzkoušejte. Mrkněte taky po maličkostech. Mne taky xko asi i ohříval exterák, který jsem měl na xku, kvůli místu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilda10@seznam.cz Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Ahoj..Potřeboval bych poradit..Mám xbox 360 slim a chtěl bych ho odemknout(Jtag) aby tam měl FSD 2 nebo FSD 3..Vhtěl bych dosáhnou tohohle :) Ale nevím jestli musím nějak udělat Jtag nebo stačí jen naistalovat FSD 3 přez DVD??? :)) Za odzkoušený návod bych byl moc vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Na slima JTAG udělat nelze - jedině RGH ( pokud nemáš už DB 15574 tak se můžeš domluvit na instalaci s některým z flasherů zde na foru ). FSD jde nainstalovat jedině na konzoli slim s RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Zdravím mám dotaz mám FSD 2 a chtěl bych si dát FSD 3, tak bych se chtěl zeptat jak přehrát stávajcí FSD na ten nový. FSD mám uložený na interním HDD. Dík za odpovědˇ:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 V prvnim postu si stahni iso image, vypal, dej do xboxu a spust. Tam uz uvidis co a jak (je tam volba smazat predchozi verzi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.