Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

--------------------------------------

NOVA VERZE 3rev402 s podporou LINK >ZDE<

--------------------------------------

Freestyle3Rev58.TeamFSD.7z 64.44MB

F3Installer.7z 72.69MB

F3Installer.iso 74.56MB

F3Changelog.txt 1.34K

Mezi hlavni zmeny patri ovladani kinectem a vetsi rychlost a stabilita.

Vsechny zmeny jsou v changelogu.

P.S.: Pro neznale doporucuji stahnout ISO, vypalit a spustit jako hru v XBOXu a nainstalovat.

Nelze upgradovat z verze 2. Musi byt cista instalace.

Upraveno uživatelem ga1far
Nová verze
  • Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

muzu se zeptat ? neni pro fsd nejaky plugin nebo nejakej software pro rgh, abych mohl koukat na hd filmy ??? dikes

a jeste jedna vec v novim FSD 3 je nahore videt hned jak je na tom teplotně procesor, paměti apod... mam větrák nastavený na automatickou regulaci, ale jak to, že se za určitý čas šplhají teploty k červeným číslům ??? čas od času osolim větrák na maximum, aby se mi tam něco nepřipeklo... dík

Odesláno
muzu se zeptat ? neni pro fsd nejaky plugin nebo nejakej software pro rgh, abych mohl koukat na hd filmy ??? dikes

a jeste jedna vec v novim FSD 3 je nahore videt hned jak je na tom teplotně procesor, paměti apod... mam větrák nastavený na automatickou regulaci, ale jak to, že se za určitý čas šplhají teploty k červeným číslům ??? čas od času osolim větrák na maximum, aby se mi tam něco nepřipeklo... dík

Teploty byli videt i na starem FSD. Vetrak nech na automatiku. Jakou mas maximalni teplotu?

Odesláno

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ ZÁPASÍ S TEPLOTOU SVÉHO XKA: Mne pomohlo postavit Xbox na výšku. Kdysi jsem slyšel, že je to nejlepší řešení, kvůli tehdejšímu RROD. Po letech jsem ho opět dal na stojáka a teploty mi už 65° nepřesáhnou :-) vyzkoušejte. Mrkněte taky po maličkostech. Mne taky xko asi i ohříval exterák, který jsem měl na xku, kvůli místu.

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu