tomassino Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Ahoj, jestli někoho naštvu , předem se omlouvám... Koupil jsem synovi 1004 FW 6.60, v pohodě šlapal 660PRP-B10 fix 1, nicméně nevím proč, ale jednou syn přišel s tím že mu nejde, ono tedy šlo, ale hodně se zpomalilo, obraz kmitá i v menu ... resnul jsem to do OFM a v pohodě, znova UPDATE na CFW a opět už při startu obraz kmitá, seká se ... Pokuď to tu někdo řešil, moc se omlouvám, prostě se mi to nepodařilo najít ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Když je tam CFW, tak zmáčkni SELECT a nastav CPU CLOCK XMB a GAME na default a restartuj PSP, pak už to bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jazwec1468627799 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Ja som mal tiez tento isty problem, dcere som kupil radsej druhe psp a ked som si dnes dal do hlavy ze jej ho skusim neako flashnut nakolko som to nikdy nerobil ani nepoznam tie PSPckarske vyrazy, ako PANDORA BATERY a pdb. Podarilo sa mi to flashnut pomocou tohoto videa .. A na tom starom psp opravit ten obraz a to spomalenie, pomocou vaseho clanku vo fore.. velmi pekne sa tymto chcem podakovat.:bash::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jazwec1468627799 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Velmi pekne sa chcem podakovat za radu, tiez som mal tento problem a riesil som ho kupou druheho psp, po precitani tejto diskusie, mam doma dve funkcne psp.. Dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.