Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Prosim vas..neznate nekdo nakej program na upravu videii.? jako abych tam mohl pridat ruzny triky jakko napriklad STAR WARS mec ..!? chtel bych to skusit..nevite o necem takovym.?

Priklad:

http://youtube.com/watch?v=iPVqZbAm4M8

http://youtube.com/watch?v=i37Z3YkZ1mw

neco takovyho udelat..treba by stacilo jen osvitit nasadu od kostete..:)

Odesláno
jak říkám...ten program mám má pouhých 20mb:) mohl bych upnout ale ne hned protože mám pojebaný up a Dl tak až budu u někoho...za nějaký ty points...si pamatuju jak jsem to nedávno prodával jednu kopii za 100:D protože to nikdo nemá:D

A kdy bys to mohl tak upnout ? ... Až to upneš pošli mě pls odkaz na PM :)) díky

Odesláno

ja delam v Adobe After Effects,udelal sem uz jedno video se svetelnym mecem a ma to asi 10 secund a delal sem se s tim skoro dve hodiny a pak sem udelal video jak si slehaj blesky z oci ale s tim sem se taky delal dlouho,lepsi sou program yktery vam rovnou vypocitaj drahu toho mece,v AAE musite kazdej frame delat zvlast tzn kazdou vterinu rozdelit asi na 10 casti a kazdou spesl upravovat

Odesláno
ja delam v Adobe After Effects,udelal sem uz jedno video se svetelnym mecem a ma to asi 10 secund a delal sem se s tim skoro dve hodiny a pak sem udelal video jak si slehaj blesky z oci ale s tim sem se taky delal dlouho,lepsi sou program yktery vam rovnou vypocitaj drahu toho mece,v AAE musite kazdej frame delat zvlast tzn kazdou vterinu rozdelit asi na 10 casti a kazdou spesl upravovat

bohužel ale výsledek stojí za to :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu