met4lboy Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Caute, vecer by som si s niekym rad zahral. Tento rok mam slabost pre Barcu, ten stred pola na hrote s Messim je neskutocny :D Akurat ma dost stve hra a hraci REALu - RONALDO, maskot hry je proste naskillovany najsamviac...budem online okolo 11PM. Inak mi chybaju turnajiky, to je vec ktoru by som si velmi rad zopakoval, boli to krasne momenty... :) futbalu zdar ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Dnes večer budu taky online, včera jsem 2 zápasy prohrál a 2x remíza, takže musím máknout. Jinak si rezervuji tým Paris SG, hold Ibrahimovic přestoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Kde v menu lze hrát klasickou francouzskou ligu? Nějak to nemůžu najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 musíš si rozehrát master ligu(fotbal life ) Sejvi změnit klub kvuli jednomu hráči???:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Nový ročník pes 2013, nový tým... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 teda cim vic hraju MLO, tim vic me to sere. Kazdy druhy hrac ma toho kokutka Mirche a dalsi lolky s rychlosti 90+ a jediny goly co zvladnou jsou zpetne prihravky pred branu, tvl to je desny...navic matchmaking stoji za sloni shit, asi zustanu u offlinu, nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 no já MLO nehraju, hraju jen zápasy nebo turnaje. A každý druhý hraje s Realem nebo Barcou..:blejt:. Jinak včera jsme si dali 2 zápasy s Borkem a to byla jiná hra...:wohow:. V prvním jsem s United otáčel z 0:2 na 3:2 proti Arsenalu, v druhém jsem s Bayernem neměl šanci proti City a zaslouženě jsem prohrál 0:2. Kuwa ta liga a ty turnájky mi chybí...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Pěkně jsi mi to včera vrátil Sejvi..:wohow: Ten Ibrahimovič se nedá bránit...:blejt: Včera jsi byl lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Teprve se rozkoukavam, momentálně více hraji offline ligu za PSG. Hraji na profiky a mám co dělat, dobrej ročník fotbalu a snáším se podchytit všechny novinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Ten Ibrahimovič se nedá bránit... ale dá, musíš mít v obrane poradnou horu, treba Vidice :D jo a proti lolkum to maji vepredu Mirche a jen na nej posilaji lobovane pasy se da branit tak, ze si nastavite pozici obrany na 0-2 a tim padem se nebudou tak vytahovat...posledni dobou uz se mi dari ho branit jinak od zitrka by mel konecne fungovat ten MyPES skrz Fb, tak sem na to zvedavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 no právě ani Vidic nestíhá...:). Jak jsi to myslel nastavit obranu na 0-2? ale dá, musíš mít v obrane poradnou horu, treba Vidice :Djo a proti lolkum to maji vepredu Mirche a jen na nej posilaji lobovane pasy se da branit tak, ze si nastavite pozici obrany na 0-2 a tim padem se nebudou tak vytahovat...posledni dobou uz se mi dari ho branit jinak od zitrka by mel konecne fungovat ten MyPES skrz Fb, tak sem na to zvedavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 v nastaveni taktiky, jak si vybiras quick counter a podobne...tak si vyberes standard a tam si muzes ty atributy sam nastavit - defensive line je prave to, co potrebujes mit co nejmensi, aby se ti obranci nevytahovali dopredu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Jo, tak to vím. Ale nikdy jsem to nezkoušel dát na 0-2. Vždycky tam dám minimálně 8 a oni stejně furt stojí na půlce...:). Když tam dám třeba 2, tak to se pak ale krajní beci nebudou vysouvat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak uz funguje MyPES? Uz to nekdo zkusil...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 (upraveno) edit: tak jo, funguje to, ale jen na online zapasy :) jsou tam vsemozne statistiky a ruzne ukazatele, zajimavy :) edit2: jde tam vytvorit liga!!! Upraveno Listopad 14, 2012 uživatelem kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 kurňa, tak všichni povinně vytvořit fb..:-) Asi si ho teda zřídím, i když tak trochu fiktivní a jen pro účelý proeva..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Ok tak to je pecka! Dnes večer se prihlasim na mypes a omrknu... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak jsem vcera vyzkousel MYPES a vypada to DOBRE. Jen mi zapas ONLINE zatim nezapocital do statistik - mam vse PRAZDNE. A proto uz by jsme pomalu mohli delat SEZNAM vsech kdo uz jsou na FB v aplikaci MYPES registrovani. A hazet si je tam do pratel pro ONLINE hrani... ;) Nekomu muze vadit, ze tu bude seznam lidi z facebooku, kde jsou CELA JMENA, proto navrhuji udelam TABULKU kterou bude moct kdokoliv ZNAS editovat (tedy sam si prida jmeno + jeho oblibeny klub za ktery bude hrat, prezdivku na PS3 atd.). Tato tabulku bude ONLINE na Internetu a odkaz na ni poslu v SZ jen tem kdo bude mit ZAJEM hrat CONSOLE-FORUM ligu nebo TURNAJE, PRATELAKY. Jinak si zabiram PSG (Paris Saint-Germain). 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 ok navrhuju vytvorit tuhle tabulku (seznam) pres google docs, klidne ho vytvorim a pote se muzou posilat extra pozvanky tem, kdo bude mit zajem (a je tam moznost ze ten clovek se muze jen podivat ci tabulku editovat-pridat sebe, tym, kdy muze hrat atd.) ja hral vcera 3 MLO zapasy a uz se mi zapocetly vsechny, takze u mne ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 (upraveno) Tabulku uz mam vytvorenou na google docs. ;) EDIT: Kdo ma zajem, tak odkaz na tabulku poslu na SZ (soukromou zpravu). EDIT2: Nekdo se ptal proc jsem zmenil tym z AC Milan na PSG = tady je duvod: http://www.youtube.com/watch?v=sv3RxnchWEs&hd=1 (4 goly proti Anglii, NESKUTECNE) Upraveno Listopad 15, 2012 uživatelem sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 tak jdu do toho samozřemě kluci. Zamlouvám si klasicky Man United. Jdu si udělat fb, tak mi pak Sejvi pošli ten odkaz. Jinak Ibrahimovič je dobrý hráč, to je jasné, akorát já dávám přednost spíš srdcařům před žoldákama..:-) Nic to nemění na faktu, že jsem vůbec nevěděl, jak ho ubránit...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak kluci super jdu do toho taky samozdřejmě si zabírám Manchester City :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 majki.mayer a borekspartan poslal jsem Vam odkaz na tabulku do SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 hele mě se taky nic nenačetlo. Výsledky ani nic.. :cry:... ale když jsem to na fb spouštěl, tak to psalo něco o tom, že na Xbox a PS3 to bude fungovat během pár dní... Jo a založil teda někdo na fb tu ligu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Stale taky cekam az se na FB v aplikaci MYPES zobrazi nejake udaje z ONLINE hrani... Tedy zatim jsem hral jen 3 zapasy ONLINE MATCH, tak nevim jestli i tyto zapasy se tam pocitaji... Nastaveno snad mam vse spravne. Ligu v MYPES zatim nikdo nezalozil, ceka se na vice hracu (jsme zatim TRI) a porad se jeste testuje MYPES, respektive me to zatim nekomunikuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.