Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSN Europe


filacek

Otázka

Zdravim. Mam problem konkretne s hrou Rocksmith a to, ze podle oficialnich stranek ma mit hra ke stahnuti pisnicky navic coz se pocita jako addon, jenze ve storu jich je jen 11. Nedalo mi to a zalozil sem druhy PS3 ucet s tym ze sem dal ze jsem US , dostal sem se do storu kde oni maji ty pisnicky na stazeni vsechny.

Otazka tedy zni jestli jde muj ucet predelat tak aby byl US a ja si je mohl nastahovat vsechny, i pokud to jde tak novy psn ucet delat nechci protoze mam premium ucet z nastahovanyma hrama. DIky za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Změnit Region u PSN účtu nelze. Můžeš si ale samozřejmě vytvořit druhý účet, kde si dáš US a budeš ho mít pouze pro stahování, věci z něj jdou hrát na všech dalších účtech v konzoli.

Ale na DLC pozor, většina z nick je region locked, na evropský verzi hry ti pravděpodobně nepůjdou. Musel by jsi mít US verzi hry. Někdy bývá u DLC na PSN napsáno, pro které verze je určeno - kódové označení. U her ho najdeš na hřbetu obalu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ahoj muzete me nekdo vysvetlit jak je to mozny ze na EU store je tak malo pisnicek a na us je jich hafo? celkem me to sere bo jsem dal za hru s kytarou 5000 kc a nakonec jsem stejne ochuzenej protoze jsem z EU a ne US a to nemluvim o tom ze ke hre melo bejt 6 pisnicek na stazeni zdarma res na xbox davaji kod na stazeni zdarma a na ps jsem dostal ho.... kazda stoji 80 kc coz neni zas takovej problem ale kdyby tam aspon byly vsechny

ps filacek jede ti to s toho us store? dik!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu