Umberto Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 kup origoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nolte Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Umberto dobrý ale na to sem se neptal tak jestli někdo jiný má stejnou zkušenost a poradí k věci. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigS Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Cau koupil jsem si Dishonored ale mam ho v rustine nevite jak se to prenastavi a jestli byste napsali cestu rusky fakt neumim Melo by to obsahovat cesky titulky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Zdar. Zmen si v systém setting. Local setting na Czech republik. Taky jsem ji mel v ruštině . Po prenastaveni lokality je vše Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigS Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 ja ale neumim rusky nemuzes me tam nejak dovezt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 To si musíš nastavit v nastavení Dashboardu a ne ve hře, až pak ji zapneš a mělo by to makat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 To si musíš nastavit v nastavení Dashboardu a ne ve hře, až pak ji zapneš a mělo by to makat..trochu to upřesní, v dashboadrdu vlez do console settings a potom do záložky language a location, tam nastav Českou rep. a mělo by to být v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 tak jsem to dohrál a musím říct, že hra je velmi krátká(dělal jsem vedlejšáky, sbíral ruiny/amulety) a přesto jsem to dohrál za cca 13h pro takové délo by bylo lepší větší porci minut. P.S dohrál jsem to s chaosem je tu někdo kdo to dohrál za dobro? a napsal mi do spoileru ten konec? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 na yt .. máš všechny 4 možné konce dont be lazy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Je tu někdo, komu se podařílo na RGH rozjet DLC - The Knife of Dunwall ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Tak DLC - The Knife of Dunwall - jsem vzdal, prostě jsem nenašel takovou verzi DLC, aby mi jela s Dishonored CZ/RUS JTag co mám. Nyní přichází další DLC - Dishonored The Brigmore Witches Podařilo se to někomu rozjet ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.