PrincessPeach Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Ahoj, poradili byste, kde "rostou" nejlevnejsi nova Wiicka? Na Invexu/Diditexu byly za 6.990,- Kc, ale ta akce jiz skoncila a na webshopech, co jsem proletl bylo nejlevnejsi kolem 7.600,- (gamehouse.cz). Nemel by nekdo lepsi tip ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 http://www.1game.cz/nintendo-wii-sports-pak-p-1978.html 7399 a jsou velice silidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 já ho bral na alza.cz, wii, komponetní kabel a wii play, cena 9900 cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 hmm to je ale dost předražené já viděl za wii s wii play za nějakých 7800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 já nikam nepsal že to je nejlevnější varianta :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 hmm to je ale dost předražené já viděl za wii s wii play za nějakých 7800 Dante: a kdepak jsi to videl, za tyhle prachy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Wii + Wiikey http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=834 v přepočtu cca 8000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Wii + Wiikey http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=834v přepočtu cca 8000 8k je to teoreticky - taky jsem si to tak spočítal. Ve skutečnosti když si to tam obejdnáš tak dáš za Wii+Wiikey 8712,- Kč. Nebo to prý můžeš zaplatit na slovenský účet, pak za to chce při poslání do čech 10400,- Skk. Ale i za těch 8700 je to jakžtakž přijatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 když to zaplatíš předem na účet stojí tě to pořád 9990 Sk...dobírka stojí 80sk....nevim kde si přišel na 8700 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 když to zaplatíš předem na účet stojí tě to pořád 9990 Sk...dobírka stojí 80sk....nevim kde si přišel na 8700 :D Řeknu ti kde jsem k té částce přišel ... z emailu od Wisoftu :-). Taky jsem se divil jako ty, psal jsem mu že to je nějak špatně vypočítané a on napsal že je to podel jeho obchodních a dodacích podmínek a jestli se mi to nelíbí, tak to můžu zaplatit na ten slovenský účet ve slovenských, ale mám k tomu přičíst min. 400 SK za nějakou nadváhu. A druhá věc: do čech dobírku vůbec neposílá. Sice se to tváří že jo, ale pak ti napíše že toto zboží na dobírku do čech neposílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kremill Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ja jsem nakonec koupil tady: http://www.gamehouse.cz/nintendo-wii/nintendo-wii-sport-pack-3376.php sleva 8% z ofiko koncovky, to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Dante1986: Kde jsi videl nove Wii s wii play za nějakých 7800 s DPH ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Na nakonec se ukazalo, ze nejvyhodnejsi je nakupovat mimo CR, treba ve Francii vychazi Wiicko v precpoctu na 6300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Taky uvazuju o koupi.. Jsou nejake aktualni informace? Nekde jsem videl Wii i za 6.666 Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 nebo to riskonout a neco najit na ebay.com ci .de . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 HEH ja som kupil priamo vo velkosklade Wii+sports + WiiPlay(samozrejme z druhym Wiimote) +nunchuk za 8500,- skk :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 včera v Hypernově v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ntr... tak kdybych na tohle narazil tak bych ho asi hned koupil:D urcite aspon treba jen na vyzkouseni:D;) ae zda se mi to opravdu malo za nove Wii Sports pack:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 vím jak kolikrát v obchodech se dělaj slevy :D znám to dělám tam :) třeba má něco vadu od začátku :) hodí se to na předzáruční opravu :) a pak se to dá jako sleva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 měli to tam dlouho za 7999,- ale včera jsem se ptal proč to tak zlevnili. říkal že za tu cenu se neprodal ani jeden kus a potřebují to vyprat ze skladu. kromě konzole a wiimotu bylo vše originál zabaleno. Krom toho vyprodávají i příslušenství pro wii od Hamy za jednu kačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ntr23: Ktera Hypernova v Ove to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 V ostravě je jen jedna Hypernova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 No jo, ja myslel, ze na Dubine je jeste, ale to je Interspar... Btw jake prislusenstvi od Hamy tam maji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 baseballku, tenisovou raketu, golfovou hůl, pušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 http://www.gameexpres.cz wii+wii sports 6990 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.