Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde nic vložit do PSP přes PC


vencel.michael

Otázka

Včera jsem si koupil PSP 3004, software 5.03 MHU. Po zapojení USB kabelu, se mi ukáže disk G a v něm jsou sobory: BOOTEX, egghunt.bin, gamess, h.bin, ISOs, mp3s, PSPs, tapetys, videos a ani jedna složka nejde otevřít (jsou to zástupci složek). V PSP mám tři hry a jedou. Děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

A když naformatuju v psp karku, tak nesmaže se mi z ní ten Chickhen (flash)? Mám k tomu takový návod a tam je psané že se formátovat nesmí a nevím jestli bych tam ten cfw dokázal nahrát. Neumím moc hledat a bojím se, že něco pokazím a nepojedou mi ani hry co tam mám teď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 nahod treba 6,60 docasne musis stahnout ofw normalne napis na google 6.60 ofw stahni nainstaluj do psp a pak jen nahodis ten flash kdyz pudes podle navodu tak je sance neco na tom pokazit 0% ja uz to delal na 3psp a vsechny jdou jak maji :)

proste normalne udelej format a nahod tam to co jsem ti poslal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No kartu každopádně naformátuj. A 100% si aktualizuj na novější CFW, 5.03 je už příšerně zastaralý, nestabilní, špatně se nahazuje, nefungují na něm nejnovější hry, atd. Aktualizuj si na fw 6.20 http://www.multiupload.nl/KVK57RQB0L a dej si tam 6.20 PRO C Permanent (návod je v sekci tutoriály), který budeš mít v PSP nastálo a nebudeš ho muset znovu nahazovat po restartu PSP a půjdou ti všechny hry, i ty nejnovější.

Edit: Pítr byl rychlejší, ale já bych ti doporučoval, spíše než ten dočasný 6.60 opravdu spíše ten permanentní (trvalý) 6.20, je to opravdu výhodnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže stačí když naformátuju karku, stáhnut fw 6,20 a aktualizuji a pak tam dám podle návodu 6,20 pro c permanent: může být tenhle návod? Musím udělat bod 1-6 asi že? A pak už jen nahodím hry na kartu a vše pojede?

Postup pro FW 6.20-dočasně, permanentně [h=2]Spoiler[/h] DOWNLOAD Custom Firmwaru: (klikni sem)

DOČASNĚ

1)Složku "PROUPDATE" a "FastRecovery" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta)

2)Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE)

3)Stiskněte X a po nainstalování stikněte znovu X Hotovo, pokuď se vám CFW zruší spusťte FastRecovery které vás vrátí do menu XMB (Menu PSPéčka) se spuštěným CFW. Takto opakujte vždy když se vám vypne úplně PSP (Vypadnutí baterie, vybití atp.)

PERMANENT CFW:

4) Složku "620PRO_Permanent" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta)

5) Spusťte Permanent Installer a řiďte se podle pokynů

6) U otázky zda chcete testnout vshmain a zamezit Bricku stiskněte X (Doporučeno). Pokuď se tak stane a program vás vrátil do XMB v pořádku a spustíte Permanent Patch znovu a tentokrát zmáčknete O při testu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak už jsem naformátoval kartu a v počítači se mi zobrazujou všechny složky, vložil jsem update 6,20 na kartu a jak ho v psp spustím, napíše mi to: The game could be started a nějaké číslo v závorce. Nevím jak dál :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nechapu co tim mysliš ale karta se vzdy formatuje jen v psp kvuli tomu aby byla ve spravnym formatu myslim ze fat32 a aby se udelali slozky typu ISO,MUSIC,PSP atd. pokut si jeste nenahral flash tak ti tezko naky stazeny hry pujdou. Takze zapni psp jdi do setting/system a system info a rekni mi verzi firmware .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu