BigDadyKane Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj všichni. Chtěl bych se vás zeptat jaký rodíl je mezi "normální" a Platinium Edition hrou. Slyšel jsem, že medium není tak kvalitní jako originál a hra je osekaná o bonusy dema atd. Co je na tom pravdy? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Je to úplně normální hra,akorát v hnusným obalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 A u některých her je to spíše naopak. Například u Midnight club: Los Angeles je to zároveň i complete edition, takže tam máš všechny addony zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Aha tak díky. Ty obaly jsou fakt hnusný, ale jsem rád, že mýty jako méně kvalitní medium a neúplná hra nejsou pravdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Mě ty obaly zas tak hnusny nepřipadaj, ale to je věc názoru:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 No já nevím. Myslím, že by stačilo někam do rohu napsat Platinium a hotovo. Takhle jak to dělají je každá hra jedna jako druhá, jen mají jiné názvy na boku krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Me na obalu nezalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Me se ty krabicky taky nelibi PS: je to Platinum ne platinium :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 A to ted začali ještě dělat ty Essentials... platinum edice mi nejak něvadí (pár jich mam)... ale ty Essentials krabičky sou hnusný jak prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Jak bylo napsáno nahoře v platinum verzi určitě není nikdy neuplná hra ani nekvalitní médium. Tyto platinum edice jsou přetištěny protože se většinou neplatinum už nikde nesežene (nová), taky si myslí že je to pěkně zvýrazněné abychom si všimly kvalitnách her někde v regálu.. Platinum je něco jako červená krabička gratest hits v USA.. E:/ Ano dnes jsou i essentials podobně jako na psp (tuším oranžová krabička) a ty mi přijdou mnohem snesitelnější než platinum. Věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Za chvílu budou normální krabičky vzácností :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nemyslim si, prostě kdo chce hezkou krabičku - je obvykle "sběratel" (někdo namítne že jsou lepší edice...)´, a sběratelé obvyle maj money na to si to pořídit ihned po vydání. Pak jsou ale takzvaný Must Have tituly, který třeba sbírám i já i když už je mam dohraný xkrát, a tam bych po platinum nešáhl ani já. Například MGS, MGS HD Collekce, Uncharted, Orange BoX od Valve a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Ahoj všichni. Chtěl bych se vás zeptat jaký rodíl je mezi "normální" a Platinium Edition hrou. Slyšel jsem, že medium není tak kvalitní jako originál a hra je osekaná o bonusy dema atd. Co je na tom pravdy? Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.