Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Platinium hry

BigDadyKane

Otázka

Ahoj všichni. Chtěl bych se vás zeptat jaký rodíl je mezi "normální" a Platinium Edition hrou. Slyšel jsem, že medium není tak kvalitní jako originál a hra je osekaná o bonusy dema atd. Co je na tom pravdy? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jak bylo napsáno nahoře v platinum verzi určitě není nikdy neuplná hra ani nekvalitní médium. Tyto platinum edice jsou přetištěny protože se většinou neplatinum už nikde nesežene (nová), taky si myslí že je to pěkně zvýrazněné abychom si všimly kvalitnách her někde v regálu..

Platinum je něco jako červená krabička gratest hits v USA..

E:/ Ano dnes jsou i essentials podobně jako na psp (tuším oranžová krabička) a ty mi přijdou mnohem snesitelnější než platinum. Věc názoru.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nemyslim si, prostě kdo chce hezkou krabičku - je obvykle "sběratel" (někdo namítne že jsou lepší edice...)´, a sběratelé obvyle maj money na to si to pořídit ihned po vydání.

Pak jsou ale takzvaný Must Have tituly, který třeba sbírám i já i když už je mam dohraný xkrát, a tam bych po platinum nešáhl ani já. Například MGS, MGS HD Collekce, Uncharted, Orange BoX od Valve a podobně...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu