kulic Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Zdravim vas, hcem sa opýtat ci sa hry ktore stiahnem cez psstore sa niekde zalohuju,myslim teda ked dam reinstal/default setting konzoly alebo budem mat inu tak po prihlaseni cez svoje id sa mi natiahnu zakupene alebo stiahnute hry ktoré som stiahol cez ps store...? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Zdravim vas,hcem sa opýtat ci sa hry ktore stiahnem cez psstore sa niekde zalohuju,myslim teda ked dam reinstal/default setting konzoly alebo budem mat inu tak po prihlaseni cez svoje id sa mi natiahnu zakupene alebo stiahnute hry ktoré som stiahol cez ps store...? vdaka jakmile si jednou koupis, tak si je muzes kdykoli stahnout znova, po reinstalaci se musis prihlasit na svuj ucet, pak najedes do donwload listu a das si stahovat vse co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulic Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 ok,vdaka,este jedna otázka,neda sa mi zaregistrovat kreditka na store nakolko mi dole ukazuje štát bydliska United Kingdom.. ako sa da toto zmenit,resp. ako urobim pladbu kartou cez store? vdaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 ok,vdaka,este jedna otázka,neda sa mi zaregistrovat kreditka na store nakolko mi dole ukazuje štát bydliska United Kingdom.. ako sa da toto zmenit,resp. ako urobim pladbu kartou cez store?vdaka.. nejspise sis vytvoril UK ucet , kdyz sis ho vytvarel tak jsi tam dal bydliste uk místo, ted leda vytvorit novy ucet a to cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulic Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 ked nastavim region country slovakia tak sa mi neda pripojit na ps store... pise mi This service is not available in your country/region... da sa to nejako obist? potrebujem to koli kupe hry cez ps store kde mi nechce zobrat krditku koli adrese ked zam mam country CR,UK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 na store slovenskou kreditkou nekupis nic.. musis si kupit kupony napr na ebay.. dostanes kod a ten potom zadas do storu a tam sa ti pripisu peniaze.. inak sa to neda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulic Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 no fasa... ok potom,ale na ceskú by to malo ist v pohode nie? Teda ked vytvorím account pre cr region..ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 No ale kartu budeš mít furt slovenskou, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulic Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 ne mam cesku banku,robim v cr ale bydlisko mam na slovensku a pladba overuje adresu majitela karty,ak tam nemam region/country Slovakia tak mi pladba neprejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.