Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  tommyfox napsal:
hosi fakt nevite proc mi po zhruba 5 sec co se pripojim do nejake mistnosti tak mi zacnou mizet vsichni lide v te mistnosti??

Dik za rady

no, pokud se připojíš, tak bych hledal problém z ryze sociální stránky věci, .. pokud půjdeš s kámošema do hospody na pivo a najednou tam přijde někdo, koho neznáte a bude se chtít s váma bavit, no tak co uděláte? pokud neodejde sám, přemístíte se jinam :-))

Odesláno
  evildoer napsal:
no, pokud se připojíš, tak bych hledal problém z ryze sociální stránky věci, .. pokud půjdeš s kámošema do hospody na pivo a najednou tam přijde někdo, koho neznáte a bude se chtít s váma bavit, no tak co uděláte? pokud neodejde sám, přemístíte se jinam :-))

ano 150 lidi odejde z te nejvetsi mistnosti a co se relognu tak jich tam je porad stejne mnozstvi. Tak prosim o konstruktivni rady dik. :)

Odesláno (upraveno)

Krabbio: Jo jenže tahat drát přes dva pokoje se mi nechce... Ale jiná volba asi nebude ;) Dík

edit: a když mám NTB , tak ten musí být taky propojený drátem z routeru? takže z routeru drát do NTB a drát do xboxu ? nestačí jenom drát do xboxu a NTb přes Wifi ? vím že je to tu někde napsané , ale nepochopil jsem jestli to musí být VŠE propojené drátem... Díky

Upraveno uživatelem R0bin
Odesláno
  R0bin napsal:
Krabbio: Jo jenže tahat drát přes dva pokoje se mi nechce... Ale jiná volba asi nebude ;) Dík

edit: a když mám NTB , tak ten musí být taky propojený drátem z routeru? takže z routeru drát do NTB a drát do xboxu ? nestačí jenom drát do xboxu a NTb přes Wifi ? vím že je to tu někde napsané , ale nepochopil jsem jestli to musí být VŠE propojené drátem... Díky

Ano musí bejt zapojené oboje..

Odesláno
  adioflip napsal:
Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak vůbec funguje online hraní s RGH. Vím že na xboxu s RGH live čekat nemusím :-D ale zajímá mne, jak to vůbec celé funguje, jestli je dost hráčů a které hr nejvíc frčí :-)

Když máš RGH tak mulťák platit nemusíš a zahraješ si spoustu suprových her.Třeba já nejvíc hraju na XBSlinku F1 2012 nebo COD BO2 .... No asi BO2 se hraje momentálně nejvíc... Je toho mraky.

Odesláno
  Krabbio napsal:
Když máš RGH tak mulťák platit nemusíš a zahraješ si spoustu suprových her.Třeba já nejvíc hraju na XBSlinku F1 2012 nebo COD BO2 .... No asi BO2 se hraje momentálně nejvíc... Je toho mraky.

díky a poradíš mi krok za krokem, jak to zprovoznit, včetně nastavení sdílení internetu s pc přes síťovou kartu ? :-)

Odesláno

Ať dělám co dělám nemůžu se do toho dostat, pořád mě to vyhazuje hlášku Your XBSlink is not reachable from the internet (port closed) Pleas configurujte your router a firewall to forward a port to your computer or use UPnP where available. Other XBSlink will not be able to connect to you directly a v XBS linku mě to vypíše !!cloudist server HELLO timeout incoming Port is Closed. mám to připojené na switch (ne router) do swithe je zapojen xbox i pc kabelem a internetové připojení z wifi přijímacího zařízení a jsem nějak pořád CLOSED :(. Please nějakou radu?

Odesláno
  Mikeq napsal:
Ať dělám co dělám nemůžu se do toho dostat, pořád mě to vyhazuje hlášku Your XBSlink is not reachable from the internet (port closed) Pleas configurujte your router a firewall to forward a port to your computer or use UPnP where available. Other XBSlink will not be able to connect to you directly a v XBS linku mě to vypíše !!cloudist server HELLO timeout incoming Port is Closed. mám to připojené na switch (ne router) do swithe je zapojen xbox i pc kabelem a internetové připojení z wifi přijímacího zařízení a jsem nějak pořád CLOSED :(. Please nějakou radu?

Me to pise myslim ze to stejne ale kdyz dam LOAD tak mi to najde servery na kterych se hraje a normalne se pripojim... Zkus to :-)

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu