tommyfox Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 hosi fakt nevite proc mi po zhruba 5 sec co se pripojim do nejake mistnosti tak mi zacnou mizet vsichni lide v te mistnosti?? Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak to je bomba. Vi se uz o nejakem presnejsim terminu vydani nebo je stale closed beta? Mohli bychom to dostat najezeno pod stromek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 hosi fakt nevite proc mi po zhruba 5 sec co se pripojim do nejake mistnosti tak mi zacnou mizet vsichni lide v te mistnosti?? Dik za rady no, pokud se připojíš, tak bych hledal problém z ryze sociální stránky věci, .. pokud půjdeš s kámošema do hospody na pivo a najednou tam přijde někdo, koho neznáte a bude se chtít s váma bavit, no tak co uděláte? pokud neodejde sám, přemístíte se jinam :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 no, pokud se připojíš, tak bych hledal problém z ryze sociální stránky věci, .. pokud půjdeš s kámošema do hospody na pivo a najednou tam přijde někdo, koho neznáte a bude se chtít s váma bavit, no tak co uděláte? pokud neodejde sám, přemístíte se jinam :-)) ano 150 lidi odejde z te nejvetsi mistnosti a co se relognu tak jich tam je porad stejne mnozstvi. Tak prosim o konstruktivni rady dik. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 (upraveno) Dnes online pařba room TonyleeCZ pass : xlink Na XBSlinku mate i chat tak tam staci napsat :) Více se dozvíte zde : http://xbslink-parba.4fan.cz Upraveno Listopad 20, 2012 uživatelem Tonylee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Tak jsem to taky rozchodil. Nick Ajs.. icq 257 879 614 skype: theice20 Pro případné větší pařby mohu poskytnout TS3 zatím o kapacitě cca 40 - 50 lidí pokud by byl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Zdravím , jen bych se chtěl zeptat , jestli už to funguje i přes Wifi nebo pouze přes drát ? (půjde to brzy i přes wifi? :) ) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Zdravim mám takový problém chtěl bych začít hrát ale v xku se mi vůbec nezobrazí žádná místnost ale v pc mi je to najde neměl by někdo nějakou radu co s tím? Dík za odpověd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Konečně sem to rozjel!! HURAA :D Nevíte někdo proč když jdu v COD BO II do Lobby proč mě vždy spadne FSD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Zdravím , jen bych se chtěl zeptat , jestli už to funguje i přes Wifi nebo pouze přes drát ? (půjde to brzy i přes wifi? :) ) dík Zapoj si kabl a není co řešit.Přes wifi to nejde a myslím že ani nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 nekdo dneska na black ops 2 ? ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 nekdo dneska na black ops 2 ? ,) Tady se registruj. Tady se domlouvame :-) http://xbslink-parba.4fan.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Krabbio: Jo jenže tahat drát přes dva pokoje se mi nechce... Ale jiná volba asi nebude ;) Dík edit: a když mám NTB , tak ten musí být taky propojený drátem z routeru? takže z routeru drát do NTB a drát do xboxu ? nestačí jenom drát do xboxu a NTb přes Wifi ? vím že je to tu někde napsané , ale nepochopil jsem jestli to musí být VŠE propojené drátem... Díky Upraveno Listopad 26, 2012 uživatelem R0bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Krabbio: Jo jenže tahat drát přes dva pokoje se mi nechce... Ale jiná volba asi nebude ;) Díkedit: a když mám NTB , tak ten musí být taky propojený drátem z routeru? takže z routeru drát do NTB a drát do xboxu ? nestačí jenom drát do xboxu a NTb přes Wifi ? vím že je to tu někde napsané , ale nepochopil jsem jestli to musí být VŠE propojené drátem... Díky Ano musí bejt zapojené oboje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak vůbec funguje online hraní s RGH. Vím že na xboxu s RGH live čekat nemusím :-D ale zajímá mne, jak to vůbec celé funguje, jestli je dost hráčů a které hr nejvíc frčí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jak vůbec funguje online hraní s RGH. Vím že na xboxu s RGH live čekat nemusím :-D ale zajímá mne, jak to vůbec celé funguje, jestli je dost hráčů a které hr nejvíc frčí :-) Když máš RGH tak mulťák platit nemusíš a zahraješ si spoustu suprových her.Třeba já nejvíc hraju na XBSlinku F1 2012 nebo COD BO2 .... No asi BO2 se hraje momentálně nejvíc... Je toho mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Když máš RGH tak mulťák platit nemusíš a zahraješ si spoustu suprových her.Třeba já nejvíc hraju na XBSlinku F1 2012 nebo COD BO2 .... No asi BO2 se hraje momentálně nejvíc... Je toho mraky. díky a poradíš mi krok za krokem, jak to zprovoznit, včetně nastavení sdílení internetu s pc přes síťovou kartu ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 díky a poradíš mi krok za krokem, jak to zprovoznit, včetně nastavení sdílení internetu s pc přes síťovou kartu ? :-) Ty jsi se mě děláš prdel?? Přece návod je v prvním příspěvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Taky to nechápu takové lidi, navíc ten podpis může mít jen úchyl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Taky to nechápu takové lidi, navíc ten podpis může mít jen úchyl ! Naprostý souhlas :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Ať dělám co dělám nemůžu se do toho dostat, pořád mě to vyhazuje hlášku Your XBSlink is not reachable from the internet (port closed) Pleas configurujte your router a firewall to forward a port to your computer or use UPnP where available. Other XBSlink will not be able to connect to you directly a v XBS linku mě to vypíše !!cloudist server HELLO timeout incoming Port is Closed. mám to připojené na switch (ne router) do swithe je zapojen xbox i pc kabelem a internetové připojení z wifi přijímacího zařízení a jsem nějak pořád CLOSED :(. Please nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ať dělám co dělám nemůžu se do toho dostat, pořád mě to vyhazuje hlášku Your XBSlink is not reachable from the internet (port closed) Pleas configurujte your router a firewall to forward a port to your computer or use UPnP where available. Other XBSlink will not be able to connect to you directly a v XBS linku mě to vypíše !!cloudist server HELLO timeout incoming Port is Closed. mám to připojené na switch (ne router) do swithe je zapojen xbox i pc kabelem a internetové připojení z wifi přijímacího zařízení a jsem nějak pořád CLOSED :(. Please nějakou radu? Me to pise myslim ze to stejne ale kdyz dam LOAD tak mi to najde servery na kterych se hraje a normalne se pripojim... Zkus to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) zdravim ked mam ban na konzolu xbox 360 premium, je flashnuta lt+ 3.0 pojde mi tiez hrat? Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem DodoSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 zdravim ked mam ban na konzolu xbox 360 premium, je flashnuta lt+ 3.0 pojde mi tiez hrat? Ano půjde to i tak :) regni se sem a dozvíš se víc : http://xbslink-online.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Na co bys to kupoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.