Pee.Jay Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Zdravim, mam xbox slim s rgh.. všechno jede v pohodě. Dal jsem si hry na externí dísk, ale asi z 10 her mi xbox vidi pouze 5. V nastavení ať si najdu cestu tam vidim všechny, ale v menu vidim pouze 5. nevíte někdo jak na to ? Hry jsou v pořádku, hrál jsem je předtim když jsem to měl na flešce. Díky za odpověd. edit: a kdyz tam dám flashku misto hdd, tak mi to porad ukazuje hry ktery byli na hdd (resp. battlefield a max payne._zrovna ty co jsou na 2 dvd) Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem Pee.Jay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Nejsou náhodou v druhé záložce arcade games ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pee.Jay Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 nn, je to naky divny. ted jsem tam mel jako 2x fifu a 2x fifu street... a objevuje se mi tam nhl a ufc a pritom na hdd uz nejsou.(taky nejdou spustit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 nn, je to naky divny. ted jsem tam mel jako 2x fifu a 2x fifu street... a objevuje se mi tam nhl a ufc a pritom na hdd uz nejsou.(taky nejdou spustit) Tak to budeš mít rozhozenou knihovnu.Dej v nastavení fsd "start scanning manualy" nebo tak nějak.Pokud to nepomůže dej "delete data" což knihovnu smaže a pak si ji to znovu samo vytvoří (jen data o hrách, nemaže hry samotné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pee.Jay Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 už to jde, tak uvidim... ale Děkuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.