metuj Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Potřeboval bych poradit jak ukojit svoji trochu zvláštní zálibu. Mám rád hry, kde je možno z pohledu třetí osoby prozkoumávat bludiště, případně řešit nějaké hádanky. Hrozně mě bavil Tomb Raider, hlavně první dva díly. Především proto, jak (IMHO) dobře byl v těchto hrách zapracován pohyb ve vodě. Nevím ani proč, ale plaváním a skákáním ze všech možných míst jsem v těchto hrách strávil nejvíc času. Momentálně bych si podobné "radovánky" rád užil i s lepší grafikou, ale ouha ...:-( Na PS3 jsem zkoušel třeba Uncharted, ale ten se vody spíš bojí a navíc mi vadí ta předscriptovanost. U hry inFamous 1/2 voda dokonce zabíjí (což je v kontextu pochopitelně správně) a třeba v Prototype 2 voda hrdinu odmítá přijmout a vyhazuje ho zpět na břeh;-) Momentálně hledám vhodnou hru na XBOX360 (proto dotaz sem), ale stále nic moc:-( Trochu si s vodou rozumí Assassins Creed, ale není to úplně ono. Možná až třetí díl, kde bude větší volnost (mimo město). Neporadíte někdo nějakou další vhodnou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Just Cause 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Díky za tip, vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) Skakacka, ako Tomb Raider, je aj Prince of Persia : The Forgotten Sands, ale nepamatam si, ci tam bolo nejake potapanie sa :) Ale Just Cause2 je otvoreny svet s mnozstvom moznosti: jazdy na autach, motorkach, paragliding, stihacky, vrtulniky, lode a samozrejme aj plavanie a potapanie sa ;-) http://www.youtube.com/watch?v=Z-00y3LdOzQ Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 To vypadá dobře. Jakto, že jsem tuhle hru přehlédl?;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.