codek Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat na používání aplikace iStudiez Pro, vypadá velice dobře ale mám problém jak nastavit abych měl např. Český Jazyk každý den v jiný čas ? Buď tam jde nastavit aby byl každý den ve stejnou hodinu, což je celkem blbost, nebo můžu pro každý den vytvořit nový předmět Český Jazyk takže tam budu mít sice 5x Český Jazyk, každý nastavený na čas kdy má skutečně být, ale budou se mi potom složitě vést známky atd. když budu mít 5x ČJ a celkem namísto 10 předmětů nějakých 35. Moc děkuji za pomoc, aplikace vypadá velice dobře a rád bych ji už začal naplno využívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Normálně v plánovačí přidáš nový předmět, nastavíš první hodinu a potom máš v detailu nabídku: "Přidat hodinu" pod tou co jsi už přidal při zakládání ... přidáš další a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Super to mě nenapadlo že to funguje takhle, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) vypadá to hodně dobře ;) já používam tohle https://itunes.apple.com/au/app/classes-timetable/id335495816?mt=8 a jsem na 99% spokojen! jediný co mi vadí tak že mi to automaticky přidaný zkoušky napíše do kalendáře... umí to iStudiez nebo ne? díky ale nepodporuje to rozlišení iphonu 5 :( Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Classes vypadá taky dobře, stahuju Lite verzi, mimochodem nevíš náhodou o co všechno je Lite verze ochuzena ? na Instalatoru bohužel full verze není tak nevím jestli stojí za koupení a jestli mi nevystačí Lite který je free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 jestli myslíš installous :D tak tam to dřív myslim bylo...nebo já mam ipa soubor staženej tak ti to můžu poslat... no v lite verzi si můžeš přidat asi jen 10 hodin do rozvrhu, 4 zkoušky apod... iStudiez mam teď taky lite ale asi si to nenecham, nejde tam ani vidět celý rozvrh a všechny hodiny se akorát píšou do kalendáře....jde mi hlavně o klasický timetable + zapisování zkoušek a testů...ideální by bylo kdyby mi to automaticky házelo ty testy i do kalendáře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 jo installous mne se ten název zdál nějaký podivný :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.