eagle88 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 tak ja už mám dohráno na normal obtížnosti cca 6-7 hodín.mně osobně se kampan líbila celkem dost,ale nebudu spoilerovat.každej uvidí sám jestli se mu to bude líbit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Tak já osobně jsem zklamanej,příjde mito jako Battlefield 4 :-)ale zas pěkná hudba do sluchátek jeto bomba.ale grafika je stejně u hry jak jsem napsal.a navíc jsou tam šílení chybi.já dávám z 10/5...nejlepší je stejně CoD a doufám že nezklame ani black ops 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Tak už mi to jede taky, provedl jsem upgrade dashe a provedl postup jako u všeho, dvd2 na externím hd přes iso2god a textury vytažené imagebrowserem na interním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 tak dneska jsem se do toho pustil a za 6 hodin kampan hotova. Dobra hra jenom by to chtelo tu kampan prodlouzit o par hodin. Muzu se znova vratil k fife 13 dokud nebude forza horizon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 No mam odehraný asi 3 hodiny a je to slušná řežba, efekty a vubec cela grafika je super! Frosbite docela válí na to jak je už xko postarší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panev Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Mám dotaz, kamarád si to stáhl a má Xbox se 4Gb harddiskem, a ty HD textury mu tam nešly nainstalovat, zkoušel to potom i na 16 GB flashku a to mu také nešlo, to si fakt k tomu musí koupit harddisk aby mu to šlo nainstalovat? btw. má flash ne RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Já už fakt nevím co dělám špatně na těch texturách.. DVD 2 převedu přes ISO2God hodím na externí disk... DVD 1 vyextrahuju přes Xbox image Browser... Z tama vezmu soubor co je ve složce Content a nakopíruji ho na interní disk xboxu do Content\0000000000000000\45410993\0000002 správně? Když to tak udělám tak je xbox prostě nevidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 hej možná ses sekl v té složce 00000002... musí být 7x0 a 2ka! néé 6x jak jsi psal. zkus to takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 no hra v god musi bejt taky zarazena content nuly id i na externim to mas? a jak pise dany 8 cislic to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Tak na externím to mám i s těma nulama... Cislice mam v xboxu správně.. Jen tam nemám na začátku HDD1 ale OnBoardMU... což předpokládám že je interní paměť ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 jo je to interní pamět.ale jak už psal i já mně to prostě z interního nechtělo jít ( hd textury) a bohužel ani z ext.disky,flashky pouze z xbox disku.a to mám rgh a byly nastavení i cesty ale prostě jde to jenom z xbox hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Tak to je pěkně o ničem, že to jde jen z xbox HDD... To by mi jako nešlo ani kdybych měl originálku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 čau nevíte včem je chyba vypalil jsem MOHW a už dvakrát mi zamrzl celý xbox mám vypalovačku ihas B a flash LT 3,0 a patchuju xbox backup creatorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 [h=1]Fórum: Xbox 360 hry[/h]Zde najdete informace o hrách, videa, fotky, prostě všechno kolem her na Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Fórum: Xbox 360 hryZde najdete informace o hrách, videa, fotky, prostě všechno kolem her na Xbox 360. V čem je příspěvek užitečný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Mělo to všem osvěžit pamět o čem má být tohle téma.Ubírá se to jíným směrem.....VSACAN už nato upozornil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 resi se tu furt textury ke hre tak nevim kam to smeruje kdyz chces videa screeny tak je nahod nebo si je najdi na netu nebo si zaloz tema s nazvem hry treba obecna diskuze o MOHW to ze se to treba tebe netyka no a co jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreu Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 jsem z toho trochu magor. Kdyz davam 1.dvd do img browseru, pise mi to Unable to determine Xbox Disk Type, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Odehrany 4 mise, z toho 1 NFS styl, HD textury nainstalovany, a pritom pri strelbe do vody litaj ven obrovsky pixely ze se na to neda ani divat. Nudna rychlokvaska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tak jsem to spustil a v uvodni obrazovce je to v cestine... Kdyz jedu dal, tak uz je to eng. Dela to jeste nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 jo každýmu asi. napis stisknete start a zbytek eng. ale nevadi pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 jo každýmu asi. napis stisknete start a zbytek eng. ale nevadi pohoda. No kdyz tam dam to dvd s multakem, tak stisknu start a pise to: Pro optimalni vizualni kvalitu pri hrani Battlefield 3 nainstalujte prosim HD obsah.... :D To se trosku sekli ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 hovada líný.. za ty prachy co to určo stálo to mohli přepsat aspoň na moh :D ani bych se nedivil kdyby ten hd soubor byl ten stejnej jak z battlefieldu :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 To uz by bylo hodne drsny :D A nebo to mohli dat cely do CZ a bylo :) Uz jsem si rikal...parada, hra v cestine, ze bych ji rovnou koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 To je maso http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-23-bez-prvniho-patche-vam-nebude-medal-of-honor-warfighter-vbec-fungovat dojeli jste to někdo už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.