Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Už se to nějak vyřešilo?dělalo mi to taky a title update se mi ani nestáhne

Nedávno jsem aktualizoval dash tak možná časem hru znova stáhnu a vyzkouším. Každopádně já tenkrát zkusil všechno - title update, smazat složku $System update, stáhnout jinou verzi hry z jného zdroje a pokaždé stejný problém. Zatím je co hrát tak neřeším :D

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno (upraveno)

a musím mít obě dvd?už nevím jak to rozjet po převodu v Iso2god(dělal sem poprvý)hra nešla spustit vůbec když to udělám v image browser tak to jde ale stejně mi to spadne po tý 4 misi :-(((((

EDIT:Tak sem to vyřešil jednoduše stáhl sem si save dal ho místo svýho a čtvrtou misi prostě přeskočil a hraju dál :-)

Upraveno uživatelem ventovr6
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Problém s pádem hry po 4 misi (automobilová honička s Jeepem) vyřešen !!!

Návod :

a) Hlavní herní disk (Disc 2) převedeme přes ISO2GOD (nepoužívat Xbox image Browser !!!) a všechno to nahrajeme tak jak to je na XBOX360 do složky \Content\ takže když se pak podíváte do XBOXu360 tak to bude uložené jako \Content\0000000000000000\45410993\ ...

b) V nastavení menu FSD pak musíme přidat tuto složku (tedy \Content\0000000000000000\45410993\) do Game Path k oskenování (hloubku skenování sem dal na 4), aby tu hru FSD vidělo. Restartujeme FSD, vybereme hru a přes Y dáme Manage Title Updates a Download Title Updates. Pokud se nějaké stáhnou, zaškrteme poslední verzi (kedlubna zezelená) a hru spustíme. Pak jí zase ukončíme a jdeme dodělat druhý disk (předchozí krok je občas potřeba k vytvoření správná adresářové struktury na interním disku)

c) DLC herní disk (Disc 1) rozbalíme přes Xbox image Browser (nepoužívat ISO2GOD !!!) a obsah rozbalené složky Content (soubory z ní) nahrajeme na XBOX360 do \Content\0000000000000000\45410993\00000002\

d) Hrajeme :)

Upraveno uživatelem franzkafka
Odesláno
problém s pádem hry po 4 misi (automobilová honička s jeepem) vyřešen !!!

návod :

a) hlavní herní disk (disc 2) převedeme přes iso2god (nepoužívat xbox image browser !!!) a všechno to nahrajeme tak jak to je na xbox360 do složky \content\ takže když se pak podíváte do xboxu360 tak to bude uložené jako \content\0000000000000000\45410993\ ...

B) v nastavení menu fsd pak musíme přidat tuto složku (tedy \content\0000000000000000\45410993\) do game path k oskenování (hloubku skenování sem dal na 4), aby tu hru fsd vidělo. Restartujeme fsd, vybereme hru a přes y dáme manage title updates a download title updates. Pokud se nějaké stáhnou, zaškrteme poslední verzi (kedlubna zezelená) a hru spustíme. Pak jí zase ukončíme a jdeme dodělat druhý disk (předchozí krok je občas potřeba k vytvoření správná adresářové struktury na interním disku)

c) dlc herní disk (disc 1) rozbalíme přes xbox image browser (nepoužívat iso2god !!!) a obsah rozbalené složky content (soubory z ní) nahrajeme na xbox360 do \content\0000000000000000\45410993\00000002\

d) hrajeme :)[/quote

Díky za návod , z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit , funguje to perfektně !!!

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu