kony1468626642 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 čau mohly byste mi poradit dobrý telefon na hry? Požadavky: Dual-core displej aspoň 4 palce foťák aspoň 5 Možnost pam. karty možnost ukládání app na pam. kartu(třeba u soli to nejde) gyroskop android 4.0 nebo 4.1 přední kamerka výkonný grafický čip dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Xperia Play myslím Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Třeba Samsung Galaxy SII nevím jestli zvládá všechny tvoje požadavky, ale většinu jo, jinak je to super multimediální telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Zalezi kolik na nej mas...podle ceny si pak muzes vybirat.Ale musis se smirit s tim ze baterka ti nevydrzi ani den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shortyzz Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Sony Xperia S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 cena tak do 8 k O té SII hodně uvažuji zvládá nové hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Já jsem jí koupil zítra pro ní jdu, už se těším :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Co se SII týče, tak ji mám a všechno rozjela, i Photoshop i když ho ofiko nepodporuje. Co se her týče, tak angry Birds HD bez jediného záseku. Mam CM9 (android 4.03 myslím) a vše je stabilní. Díky tomu jdou instalovat app na paměťovou kartu S2ku jsem kupoval tady: http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2483&zenid=fa4ae3a62444c6ff592209550c72905a. Bral jsem tu už více telefonů a ani s jediným nebyl problém. Vše 100% Co se baterie a výdrže týče, záležíš jak moc si zaplníš paměť. Ale není problém dosáhnout při častém používání až 2 dny na 1 nabití (s CM9). S CM7 jsem dokonce dosáhl bez problému až 3 dny, ale to je dáno tím, že android 4ka si bere více RAMek.... Fotoaparát si nemůžu vynachválit. S CM9kou dočkal značného vylepšení hlavně v odezvě focení. Dokonalý je panoramatický mód a další předvolby. Rozhodnutí je an tobě, ale já jsem s SII naprosto spokojen a za nic bych neměnil. Možná jen za SII Duos, ale ten se u nás stejně neprodává :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Pokial chceš niečo vyslovene iba na hry tak si kúp iPhone. Budeš mat istotu že ti vždy všetko pôjde tak ako má. Vyvojarom sa nechce upravovať jednu instalacku pre nespocet iných zariadeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Já jsem jí koupil zítra pro ní jdu, už se těším :)) dej pak vědět jak si s telefonem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Co se SII týče, tak ji mám a všechno rozjela, i Photoshop i když ho ofiko nepodporuje.Co se her týče, tak angry Birds HD bez jediného záseku. Mam CM9 (android 4.03 myslím) a vše je stabilní. Díky tomu jdou instalovat app na paměťovou kartu S2ku jsem kupoval tady: http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2483&zenid=fa4ae3a62444c6ff592209550c72905a. Bral jsem tu už více telefonů a ani s jediným nebyl problém. Vše 100% Co se baterie a výdrže týče, záležíš jak moc si zaplníš paměť. Ale není problém dosáhnout při častém používání až 2 dny na 1 nabití (s CM9). S CM7 jsem dokonce dosáhl bez problému až 3 dny, ale to je dáno tím, že android 4ka si bere více RAMek.... Fotoaparát si nemůžu vynachválit. S CM9kou dočkal značného vylepšení hlavně v odezvě focení. Dokonalý je panoramatický mód a další předvolby. Rozhodnutí je an tobě, ale já jsem s SII naprosto spokojen a za nic bych neměnil. Možná jen za SII Duos, ale ten se u nás stejně neprodává :cheesygrin: moc dik za info co se těch her týče rozjede i náročnější jako N.O.V.A. 3, Max Payne Mobil, Asphalt 7. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Pokial chceš niečo vyslovene iba na hry tak si kúp iPhone. Budeš mat istotu že ti vždy všetko pôjde tak ako má. Vyvojarom sa nechce upravovať jednu instalacku pre nespocet iných zariadeni. Né že by se nechtělo!"právě naopak"chtělo, a moc:cheesygrin: ono to je v podstatě,ale nemožnej ukol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 moc dik za info co se těch her týče rozjede i náročnější jako N.O.V.A. 3, Max Payne Mobil, Asphalt 7. dik Jj rozjede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Tak ji mam prave v ruce a jsem nad miru spokojeny, filmy hudba i hry jedou krasne. Vzdy jsem byl u iOS, iPhone a SIIku mohu jen doporucit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 dik asi se pro ni taky rozhodnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony1468626642
čau mohly byste mi poradit dobrý telefon na hry?
Požadavky:
Dual-core
displej aspoň 4 palce
foťák aspoň 5
Možnost pam. karty
možnost ukládání app na pam. kartu(třeba u soli to nejde)
gyroskop
android 4.0 nebo 4.1
přední kamerka
výkonný grafický čip
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.