Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Herní telefon

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Co se SII týče, tak ji mám a všechno rozjela, i Photoshop i když ho ofiko nepodporuje.

Co se her týče, tak angry Birds HD bez jediného záseku.

Mam CM9 (android 4.03 myslím) a vše je stabilní. Díky tomu jdou instalovat app na paměťovou kartu

S2ku jsem kupoval tady: http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2483&zenid=fa4ae3a62444c6ff592209550c72905a. Bral jsem tu už více telefonů a ani s jediným nebyl problém. Vše 100%

Co se baterie a výdrže týče, záležíš jak moc si zaplníš paměť. Ale není problém dosáhnout při častém používání až 2 dny na 1 nabití (s CM9). S CM7 jsem dokonce dosáhl bez problému až 3 dny, ale to je dáno tím, že android 4ka si bere více RAMek....

Fotoaparát si nemůžu vynachválit. S CM9kou dočkal značného vylepšení hlavně v odezvě focení. Dokonalý je panoramatický mód a další předvolby.

Rozhodnutí je an tobě, ale já jsem s SII naprosto spokojen a za nic bych neměnil. Možná jen za SII Duos, ale ten se u nás stejně neprodává :cheesygrin:

• 0
Odesláno
Co se SII týče, tak ji mám a všechno rozjela, i Photoshop i když ho ofiko nepodporuje.

Co se her týče, tak angry Birds HD bez jediného záseku.

Mam CM9 (android 4.03 myslím) a vše je stabilní. Díky tomu jdou instalovat app na paměťovou kartu

S2ku jsem kupoval tady: http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2483&zenid=fa4ae3a62444c6ff592209550c72905a. Bral jsem tu už více telefonů a ani s jediným nebyl problém. Vše 100%

Co se baterie a výdrže týče, záležíš jak moc si zaplníš paměť. Ale není problém dosáhnout při častém používání až 2 dny na 1 nabití (s CM9). S CM7 jsem dokonce dosáhl bez problému až 3 dny, ale to je dáno tím, že android 4ka si bere více RAMek....

Fotoaparát si nemůžu vynachválit. S CM9kou dočkal značného vylepšení hlavně v odezvě focení. Dokonalý je panoramatický mód a další předvolby.

Rozhodnutí je an tobě, ale já jsem s SII naprosto spokojen a za nic bych neměnil. Možná jen za SII Duos, ale ten se u nás stejně neprodává :cheesygrin:

moc dik za info co se těch her týče rozjede i náročnější jako N.O.V.A. 3, Max Payne Mobil, Asphalt 7. dik

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu