H3LL Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 ahoj..nevite nekdo jestli ted nekdy probihá nová banová vlna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Naposledy, pokud se nepletu, byla v dubnu 2012. Od tý doby nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 pleteš se, poslední byla listopad 2009. taky jsem to schytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 saza, prosím než napíšeš takovou kravinu tak se ujisti že je to pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Ne, nepletu se, teďka jsem si to googlil a měl jsem pravdu. Poslední banovací vlna byla v dubnu tohoto roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.