Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už mě nebaví každou chvíli upgradovat pc, abych rozjel nové hry a tak jsem přemýšlel o nějaké konzoli a nejvíc se mi zamlouvá právě xbox.

Chci xbox + kinect ať už z bazaru nebo nový.

Na xboxu se bude spíše hrát, ale taky mě zajímá jak je využitelný jako multimediální centrum?

Prý od nějakého updatu je i webový prohlížeč, jde na něm např. pouštět videa z archivu ČT?

Jak je to s propojením k PC, streamování filmu, písniček?

Jde přehrávat Xvid, Divx filmy z flash disku?

Jde k xboxu připojit bezdrátová klávesnice s touchpadem?

Chtěl bych to proto, abych nemusel kupovat samostatně multimediální centrum a neměl doma pod TV 2 "krabice".

Díky za vaše odpovědi :)

Odesláno

Chtěl bych to proto, abych nemusel kupovat samostatně multimediální centrum a neměl doma pod TV 2 "krabice".

i

Takovým pažravým a hlučným chrochtákem jako je Xbox chceš nahradit v bejváku multimediální centrum?

Xbox nech na hraní a kup si k němu raději něco ala Xtreamer, nemusíš ho dávat pod TV, ale třeba vedle ní. :)

• 11 months later...
Odesláno (upraveno)

Tak jelikož nechci zakládat nové téma, tak píšu znova sem. Od doby co jsem zvažoval koupi xboxu uběhl už skoro rok a na trh mají přijít nové generace konzolí... O nich stejně neuvažuju, ale opět mě vrtá hlavou koupě xboxu 360, PC už není nejvýkonější, nejnovější hry si snad už ani nezahraju. Mám k tomu ale ještě pár otázek...

Jde tedy streamovat obsah z pc do xboxu, ale i z xboxu do pc?

Lze k xboxu koupit nějaky externí hdd a dávat na něj fotky a filmy a normálně je přehrávat? Samozřejmě bych zformátoval na FATX.

Půjde to i s tím originálním diskem co by byl v xboxu?

Má tu někdo kinect a mohl by popsat dojmy z hraní? Stojí to za to? :)

Viděl jsem že se s tím dá ovládat i menu xboxu...

Plánuju koupit nejspíše nějaký bazarový nejlépe ještě v záruce a s kinectem. A předplatil bych si na rok xbox live.

Otázka je jestli nepočkat na příchod nových konzolí, kvůli snížení ceny nynějších...

Prosil bych o rady a zodpovězení na moje otázky, díky :)

Upraveno uživatelem BeStHeRo
  • 2 weeks later...
Odesláno
Tak jelikož nechci zakládat nové téma, tak píšu znova sem. Od doby co jsem zvažoval koupi xboxu uběhl už skoro rok a na trh mají přijít nové generace konzolí... O nich stejně neuvažuju, ale opět mě vrtá hlavou koupě xboxu 360, PC už není nejvýkonější, nejnovější hry si snad už ani nezahraju. Mám k tomu ale ještě pár otázek...

Jde tedy streamovat obsah z pc do xboxu, ale i z xboxu do pc?

Lze k xboxu koupit nějaky externí hdd a dávat na něj fotky a filmy a normálně je přehrávat? Samozřejmě bych zformátoval na FATX.

Půjde to i s tím originálním diskem co by byl v xboxu?

Má tu někdo kinect a mohl by popsat dojmy z hraní? Stojí to za to? :)

Viděl jsem že se s tím dá ovládat i menu xboxu...

Plánuju koupit nejspíše nějaký bazarový nejlépe ještě v záruce a s kinectem. A předplatil bych si na rok xbox live.

Otázka je jestli nepočkat na příchod nových konzolí, kvůli snížení ceny nynějších...

Prosil bych o rady a zodpovězení na moje otázky, díky :)

soudruhu, mám box cca dva roky - kupovali jsme pro 5 letou dceru a spokojenost.

Jde tedy streamovat obsah z pc do xboxu, ale i z xboxu do pc? jde propojení přes kabel - je u boxu i wifi, pro domácí sít, ale kabel je rychlejší

Lze k xboxu koupit nějaky externí hdd a dávat na něj fotky a filmy a normálně je přehrávat? já mám 250 gb, prodávají i 320 gb - já to kupoval s tím, je to lepší - uložíš hru na disk a potom to nehraje z placky (který stejně musíš vložit - kody) a je to výrazně tišší - sem tam jsem se dočetl, že čočka odchází, když hodně hraješ přes placku. Filmy jsem pouštěl z dvd a obraz taky lepší než přes obyčejné dvd přehrávač. Tuším avi. to neumí.

když to nebude origoš od xbox - tak pokud mě paměť neklame - vezme to max 32 gb - jsem se někde tady dočetl, že to víc neukáže a nevezme

kinect je OK - jenom musíš počítat s tím, že to má cca vteřinku zpoždění v přenosu do hry a HD je kvalitní

Ovládání rukou v celém menu - v pohodě, jednoduché. Ovladač používáme minimálně

co se týče ceny - určitě né teď před vánoci, v normálním prodeji - všechno bude omaštěné - já kupoval listopad 2011 s kinectem s 250 gb za 8 litrů a nový xbox one by měl být cca 12 a výše . Záruka ok - poruchovost minimální - jenom mě sem tam drbou aktualizace, ale když je na disku volné místo nic se neděje

Co se týče gold live - no nevím, jenom tahat z lidí prachy - ale na zábavu - no budiš - na pokec přes box obraz nic moc

Odesláno
soudruhu, mám box cca dva roky - kupovali jsme pro 5 letou dceru a spokojenost.

Jde tedy streamovat obsah z pc do xboxu, ale i z xboxu do pc? jde propojení přes kabel - je u boxu i wifi, pro domácí sít, ale kabel je rychlejší

Lze k xboxu koupit nějaky externí hdd a dávat na něj fotky a filmy a normálně je přehrávat? já mám 250 gb, prodávají i 320 gb - já to kupoval s tím, je to lepší - uložíš hru na disk a potom to nehraje z placky (který stejně musíš vložit - kody) a je to výrazně tišší - sem tam jsem se dočetl, že čočka odchází, když hodně hraješ přes placku. Filmy jsem pouštěl z dvd a obraz taky lepší než přes obyčejné dvd přehrávač. Tuším avi. to neumí.

když to nebude origoš od xbox - tak pokud mě paměť neklame - vezme to max 32 gb - jsem se někde tady dočetl, že to víc neukáže a nevezme

kinect je OK - jenom musíš počítat s tím, že to má cca vteřinku zpoždění v přenosu do hry a HD je kvalitní

Ovládání rukou v celém menu - v pohodě, jednoduché. Ovladač používáme minimálně

co se týče ceny - určitě né teď před vánoci, v normálním prodeji - všechno bude omaštěné - já kupoval listopad 2011 s kinectem s 250 gb za 8 litrů a nový xbox one by měl být cca 12 a výše . Záruka ok - poruchovost minimální - jenom mě sem tam drbou aktualizace, ale když je na disku volné místo nic se neděje

Co se týče gold live - no nevím, jenom tahat z lidí prachy - ale na zábavu - no budiš - na pokec přes box obraz nic moc

Díky za odpověď ;) Počkám tedy a po novém roce něco vezmu...

• 2 months later...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, xbox už mám doma, prohlížeč na tom jede obstojně... ;) připojil sem k tomu bezdrátovou klávesnici logitech, funguje pouze psaní, touchpad ne...

Ale chtěl bych se zeptat, je možné přistupovat k datům, které jsou sdíleny v domácí síti jinak než přes windows media center?

Myslím to tak, že bych najel někam do složky v xboxu a viděl všechny fotky, filmy, co mám sdíleny a mohl je případně otevřít, přehrát..

Moc by mi to pomohlo.

Děkuji za odpověď.

EDIT: No tak asi si vystačím i s windows media centrem... Stačí když si přidám všechny složky do knihoven v media centru a pak to uvidím vše... :)

Mám tu ale ještě 1 problém... na prohlížeči mi nejde ivysílání české televize, nějaká rada jak ho zprovoznit?

Upraveno uživatelem BeStHeRo
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu