solokaprik Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem na splátky na Alza.cz ? Měl bych zájem o nákup v hodnotě 35 000,- Kč, uvěř výjde na 5000,- Kč a vychází to na 3350,- Kč měsíčně po dobu 12 měsíců. Hlavně bych rád věděl jak to probíhá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Cus, celkem jako vsude, bral sem od nich domaci kino za 9990,- prima platba 990, pak deset splatek po 990,- klasika, jedna splatka navic. Objednas si v e-shopu, zpusob uhrady das na splatky, klasicky dokoncis objednavku a pri vyzvednuti ti vytisknou smlouvy, das jim doklady, zaplatis akontaci a hura.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Díky alespoň za jednu zkušenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 druhá zkušenost - z mýho pohledu negativní, objednal jsem zboží, zaklik akci 10 x 10% čili až na nějakej poplatek za vedení úvěru jen 300 kč navíc u zboží za 12 000... jinak zadny uroky.. prostě akce alzi ve spolupráci s cetelemem.. potud vše ok.. pak mě to přesměrovalo na stránky cetelemu, vyplnovani dostazniku ruznejch cajku atd a nakonci, chteli podepsany smlouvy atd naskenovat a poslat.. a pak uz jen jit na prodjenu vyzvednout a podepsat originaly.. ovšem, k podpisu tam byla i rozhodčí doložka, což odmítám podepsat... to je fakt prasárna.. čili za mě ani náhodou... radši sem si daný zboží koupil o pár měsíců pozdějc až sem našetřil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.