Tomas007 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) Dobrý den, mám problém s mými dvěma ovladači na xbox. Před rokem jsem koupil xko v obchodě s dvěma ovladači a do dnes jsou analogové klobouky neustále tuhé. Při delším hraní mám namožené klouby u palců, zkoušel jsem je rozebrat a vyměnit pérka ale v těch svězdičkových šroubcích jsou nějaké cvoky takže šroubovák nejde do šroubku nasunout. Mám je například prodat a koupit nové, ale co když ty nové budou ještě tužší nebo stejné ? Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 na to je torx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artepp Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 to bude artroza.dal bych reklamaci....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Šroubovák torx mám už jsem rozebírat xbox fat, ale do tohoto šroubu nepasuje viz foto. Pokud ovladač rozeberu jde to nějak odměkčit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Na to jsou potřeba tzv. Torx Tamper Proof (s dírou uprostřed). Dají se sehnat i u nás, poměrně snadno. http://www.amazon.com/Screwdriver-Security-360-Wireless-Controller-Disassembly/dp/B004YUB6ZU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.