Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde koupit hry?

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

www.jrc.cz nebo www.gamehouse.cz u těchto prodejců sem nikdy neměl problémy, zejména jrc...

nebo kupuj přes ps store jsou tam často slevy na nejrůznější tituly a taky při koupi jedné hry jí můžeš stáhnout na 2 konzolích, takže to můžeš s někým koupit na půl... doporučuje si podívat do tohodle topicu - http://console-forum.net/tema/60950-topic-pro-ty-kdo-maji-volne-sloty-zaplacenych-psn-her (jen není aktualizovaný první příspěvek, je tam napsáno, že hru můžeš stáhnout na 5ti konzolích což bylo dřív, teď už jen na 2...)

• 0
Odesláno

vyberes si hru das ji do kosiku pudes k zaplaceni pokud nemas kredit muzes dobit pres kupon nebo pres kreditni kartu a mužes sosat.

jinak jestli chces BD hry nejlevnější misto je tady na forku pak je levný aukro špatne nejsou ani originalky a gameexpress jinak mužes sledovat i http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem

• 0
Odesláno

Ahoj, tak já jsem trochu omezena financema, tak to dělám tak, že vyberu nějakou hru, na zboží nebo heurece srovnám ceny a spokojenost lidí s obchodem a pak koupím. Také se mi čas od času podaří koupit na různých inzertních serverech, třeba na můj-bazar.cz už jsem jich pořídila výhodně několik a bez problému. Mě to tak vyhovuje, protože rozdíly na českým trhu jsou u cen her fakt rozdílný, takže někdy vlastně pořídíš 3, i když jinde bys měl jednu.

• 0
Odesláno
Tak po finálním zhodnocení a výběru musím jednoznačně doporučit www.herni-svet.cz, cenová politika přijatelná a recenze výtečné...
Soulasím, jsou jedni z nejlevnějších. I když před Vánocemi měli trochu problémy s tím, že některé zboží nebylo skladem. Ještě nakupuji u www.gameshop.cz Ti mají ceny taky dobré a hlavně měli zboží skutečně skladem. Jinak občas lze narazit na hry i na aukru ale tam to chce být opatrný a sledovat hodnocení prodávajících.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu