Sreepeo Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Nedávno jsem pořídil PS3 a zvažuji nákup her na internetu. Respektive jsem již rozhodnut, ale nevím kde je to nejlepší. Nechci říci nejlevnější, spíše k oboustranné spokojenosti. Můžete mi poradit? Děkuji předem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Na použité hlavne "výměny"gamebazar nebo tady na cf Na nové xzone ikdyž nekdy jsem pořídil levněji na alza.cz ale je to jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 www.jrc.cz nebo www.gamehouse.cz u těchto prodejců sem nikdy neměl problémy, zejména jrc... nebo kupuj přes ps store jsou tam často slevy na nejrůznější tituly a taky při koupi jedné hry jí můžeš stáhnout na 2 konzolích, takže to můžeš s někým koupit na půl... doporučuje si podívat do tohodle topicu - http://console-forum.net/tema/60950-topic-pro-ty-kdo-maji-volne-sloty-zaplacenych-psn-her (jen není aktualizovaný první příspěvek, je tam napsáno, že hru můžeš stáhnout na 5ti konzolích což bylo dřív, teď už jen na 2...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Děkuji za radu. Jakou máte zkušenost s nakupováním her přes PS Store? Jakým způsobem to funguje? Předpokládám, že se bude jednat o podobný účet jako na apple store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 vyberes si hru das ji do kosiku pudes k zaplaceni pokud nemas kredit muzes dobit pres kupon nebo pres kreditni kartu a mužes sosat. jinak jestli chces BD hry nejlevnější misto je tady na forku pak je levný aukro špatne nejsou ani originalky a gameexpress jinak mužes sledovat i http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 mohu doporučit http://www.gameexpres.cz/ mají hodně her levněji než ostatní prodejci,mají plno slevových akcí. a ještě http://www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vindejs Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 www.herni-svet.cz, řekl bych, že je tady nejlevněji. Nebo potom do němec, ale tam je to za eura, ale daleko lepší ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 s nakupováním přes ps store mám jedině dobrý zkušenosti.... a taky ti můžu doporučit předplacení služby Playstation plus...najdi si o tom na internetu víc...dostáváš třeba pravidelně hry zdarma + máš slevy n vybrané tituly + další výhody...já ani nevim co hrát dřív ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak po finálním zhodnocení a výběru musím jednoznačně doporučit www.herni-svet.cz, cenová politika přijatelná a recenze výtečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jane Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Ahoj, tak já jsem trochu omezena financema, tak to dělám tak, že vyberu nějakou hru, na zboží nebo heurece srovnám ceny a spokojenost lidí s obchodem a pak koupím. Také se mi čas od času podaří koupit na různých inzertních serverech, třeba na můj-bazar.cz už jsem jich pořídila výhodně několik a bez problému. Mě to tak vyhovuje, protože rozdíly na českým trhu jsou u cen her fakt rozdílný, takže někdy vlastně pořídíš 3, i když jinde bys měl jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaldavidson Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Tak po finálním zhodnocení a výběru musím jednoznačně doporučit www.herni-svet.cz, cenová politika přijatelná a recenze výtečné... Soulasím, jsou jedni z nejlevnějších. I když před Vánocemi měli trochu problémy s tím, že některé zboží nebylo skladem. Ještě nakupuji u www.gameshop.cz Ti mají ceny taky dobré a hlavně měli zboží skutečně skladem. Jinak občas lze narazit na hry i na aukru ale tam to chce být opatrný a sledovat hodnocení prodávajících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sreepeo
Nedávno jsem pořídil PS3 a zvažuji nákup her na internetu. Respektive jsem již rozhodnut, ale nevím kde je to nejlepší. Nechci říci nejlevnější, spíše k oboustranné spokojenosti. Můžete mi poradit? Děkuji předem :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.