skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Zdravím, našel by se zde někdo kdo by mi pomohl odladit můj Xbox s RGH 2.0. Revize Jasper? Jde mi o rychlejší booty. 1. boot - do 5-10 sec, když se povede. 2. boot - minuta a půl a pak je to stejné, nebo nebootne vůbec. Sháním někoho ze středočeského kraje, na nějaké odměně se určitě dohodnem. Ozvěte se někdo díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Procti si tohle http://www.xecuter.com/forums/showthread.php?t=87865 mozna ti neco z toho pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Jojo na to už jsem koukal, bohužel moc tomu nerozumím (nemyslím angličtinu, ale tu práci okolo RGH), tak proto někoho sháním. RGH jsem si také nedělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak se dohodni s tim kdo ti to delal at se to pokusi doladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 A koukal jsi aspon jestli to neni nejaka prasecina nebo jsi Xbox vubec nerozdelaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Vůbec jsem ho nerozebíral. Jenom se snažím sehnat někoho kdo by si troufnul pokusit se udělat lepší bootovací časy. Konzoli jsem kupoval již s RGH2.0 a flashera neznám. Proto sháním někoho kdo by pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 co takhle když vyndáš disk, nemáš tam na kastli fixou napsaný text ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Takze ty zrejme ani netusis co je tam za RGH komponent? Do toho se moc lidi asi nepohrne, ale nechci ti brat nadeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Měl by tam být CoolRunner, QSB (bohužel nerozumím tomu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.