narliza Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 oO je to skutečně tady konečně sme se dočkali, dualshock3 který podpruje vibrace, k dostní by mněl být v prosinci a budete muset updatovat na 1.94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 zaujimave ... sixaxis aj vybracie naraz? no konecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 peknyyy...ale s baterkou to asi bude naprd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Zajímavé je to ,že mi u Ratcheta nefungují vibrace.Mám 2 Joypady od 3rd výrobců a nic.To si snad SONY pojistila,že to bude fungovat jen s tím jejich.A ani se neptejte na cenu.2000kč.Zlodějna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 nějaks e v tom neorientuju a proto me jen zajima cim se to lisi od normal ps ovladacu? vypada uplne stejne, jen to zapojeni je pres USB, nic vic nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Zajímavé je to ,že mi u Ratcheta nefungují vibrace.Mám 2 Joypady od 3rd výrobců a nic.To si snad SONY pojistila,že to bude fungovat jen s tím jejich.A ani se neptejte na cenu.2000kč.Zlodějna! proto ten fw :) (asi)... Kazdopadne trh zacina pomalu ovladat PS3ka...docela vice novinek nam pribylo...az na podporu her...:(...zacinam premyslet :) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 nějaks e v tom neorientuju a proto me jen zajima cim se to lisi od normal ps ovladacu? vypada uplne stejne, jen to zapojeni je pres USB, nic vic nevidim je taky bezdrátový,akorát tenhle má vibrace což ten minulej nemněl a je cenově dražžší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Další důvod koupit si ps3 už dlouho dlouho o tom uvažuju ale ps3 nemůžu nosit na zadech no s tv pred oblicejem:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Další důvod koupit si ps3 už dlouho dlouho o tom uvažuju ale ps3 nemůžu nosit na zadech no s tv pred oblicejem:( Tak ho nenos na zádech a nech ho doma.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Zloďejna... 2000Kč za něco skoro srovnatelného jako byl DS2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Zloďejna... 2000Kč za něco skoro srovnatelného jako byl DS2... Az na to Bluetooth a PS Button.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Je to předražené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 no ja radeji zustanu u normal sixaxis, tohle je fakt zlodejina, jinak se to rici neda, a to ze ma "jen vibrace" me jen tak nerozhodi, ja na tom nic nevidim... jen vibrace :dozey: a nevim co vam tu skripe, me six jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Já si o víkendu jedu koupit PS3, ale jak jsem zkoušel sixe v datartu, tak je to opravdu aušus(skřípe a je dost lehkej), no nevim, taky ty DS3 jsou drahý, ale kdybych se sixem nebyl spokojenej, tak na dva DS3 se tu snad i najde 8), jinak bez vibraci bych se i obešel...Má už někdo DS3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Ja do DS3 jdu protoze me vadi jak je SIXAXIS lehkej,pruhlednej,vrzavej a nevybrujici...a dost odchazi packy a tlacitka mam ho skoro 4 mesice a jeste je v pohode ale kamos ho ma taky a zasekavaj se packy v polohach atd...vibrace mi chybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Já si o víkendu jedu koupit PS3, ale jak jsem zkoušel sixe v datartu, tak je to opravdu aušus(skřípe a je dost lehkej), no nevim, taky ty DS3 jsou drahý, ale kdybych se sixem nebyl spokojenej, tak na dva DS3 se tu snad i najde 8), jinak bez vibraci bych se i obešel...Má už někdo DS3??? Jasně ,že ho mám.Ale je stále dost drahý.(jěště ,že tu mám občas pár obchůdků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Jasně ,že ho mám.Ale je stále dost drahý.(jěště ,že tu mám občas pár obchůdků) A můžes mi sem napsat, kdes ho koupil? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 www.play-asia.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 lidicky, nezda se vam ze je tenhle Dualshock 3 moc levnej ? >>> za 1329 kc http://www.gamehouse.cz/playstation-3/dualshock-3-5030.php nebude to fake? radsi jim tam napisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 lidicky, nezda se vam ze je tenhle Dualshock 3 moc levnej ? >>> za 1329 kchttp://www.gamehouse.cz/playstation-3/dualshock-3-5030.php nebude to fake? radsi jim tam napisu :) Na ty strance v popisu pisou: Cena je stanovena orientačně, oficiální údaje doposud nebyly zveřejněny. To se mi prave nezda, protoze na ty strance taky je, ze jeste neni v prodeji, coz je divny (?) a jeste ani nemaj udaje o cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Na ty strance v popisu pisou: Cena je stanovena orientačně, oficiální údaje doposud nebyly zveřejněny. To se mi prave nezda, protoze na ty strance taky je, ze jeste neni v prodeji, coz je divny (?) a jeste ani nemaj udaje o cene. To může být reálná cena.(odhad-předobjednávka)Nicméně oficiálně zde bude až v březnu 08.Já měl objednaných pár kusů,ale jsou pryč.Kdo je chtěl,tak je už má.Poslední šance je nakoupit u Petra v Playcentru za 1699kč.(je to dost,ale máte plnou záruku 2 roky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 urcite pokud by placek sehnal, bral bych to od nej az budu ps3 mit, ale nereste to ady, ale po pm, ja za to dostal upominku :D Ale jeste dotaz-kdyz si z amazonu objednam DS3 Japan verzi, pujde mi to do myho evropskyho PS3 zejo? www.play-asia.com placku ty hry z ty stranky by sly i do evropkych ps3? Protoze tam je u her - Compatible with PlayStation3™ Japan, No Region Protection / Racing Nema to zadnou ochranu regionu-regionfree-pujde to do my ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 placku ty hry z ty stranky by sly i do evropkych ps3? Protoze tam je u her - Compatible with PlayStation3™Japan, No Region Protection / Racing Nema to zadnou ochranu regionu-regionfree-pujde to do my ps3? Samozřejmě hry fungují všechny.A Dualshock 3 taky.marek_2080: promazan OT pokud mate zajem o DS3 podejte si inzerat v PS3 koupim, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 muj typ na konečnou cenu je 1500kč v čr ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Dualshock 3 ma vyhodu v tom ze je z tvrdeho plastu (stejne jako tehdy DS2), pokud jste si vsimli, sixaxis strasne vrze..... sixaxis mi vydrzel 5 mesicu... odesla prava packa, leva se zasekavala, a cely ovladac neprimerene vrzal... Zatim setrim na DS3, prozatim pouzivam PS2/PS3 converter (moznost hrani na DS2). Mam totiz ovladac na PsOne.... uz ho mam celych 6 let a doted s nim hraju... naprosta spokojenost! DS3 bude taky urcite bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.