Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Já si o víkendu jedu koupit PS3, ale jak jsem zkoušel sixe v datartu, tak je to opravdu aušus(skřípe a je dost lehkej), no nevim, taky ty DS3 jsou drahý, ale kdybych se sixem nebyl spokojenej, tak na dva DS3 se tu snad i najde 8), jinak bez vibraci bych se i obešel...Má už někdo DS3???

Jasně ,že ho mám.Ale je stále dost drahý.(jěště ,že tu mám občas pár obchůdků)
Odesláno
lidicky, nezda se vam ze je tenhle Dualshock 3 moc levnej ? >>> za 1329 kc

http://www.gamehouse.cz/playstation-3/dualshock-3-5030.php

nebude to fake? radsi jim tam napisu :)

Na ty strance v popisu pisou: Cena je stanovena orientačně, oficiální údaje doposud nebyly zveřejněny.

To se mi prave nezda, protoze na ty strance taky je, ze jeste neni v prodeji, coz je divny (?) a jeste ani nemaj udaje o cene.

Odesláno
Na ty strance v popisu pisou: Cena je stanovena orientačně, oficiální údaje doposud nebyly zveřejněny.

To se mi prave nezda, protoze na ty strance taky je, ze jeste neni v prodeji, coz je divny (?) a jeste ani nemaj udaje o cene.

To může být reálná cena.(odhad-předobjednávka)Nicméně oficiálně zde bude až v březnu 08.Já měl objednaných pár kusů,ale jsou pryč.Kdo je chtěl,tak je už má.Poslední šance je nakoupit u Petra v Playcentru za 1699kč.(je to dost,ale máte plnou záruku 2 roky).
Odesláno

urcite pokud by placek sehnal, bral bych to od nej az budu ps3 mit, ale nereste to ady, ale po pm, ja za to dostal upominku :D

Ale jeste dotaz-kdyz si z amazonu objednam DS3 Japan verzi, pujde mi to do myho evropskyho PS3 zejo?

placku ty hry z ty stranky by sly i do evropkych ps3? Protoze tam je u her - Compatible with PlayStation3™

Japan, No Region Protection / Racing Nema to zadnou ochranu regionu-regionfree-pujde to do my ps3?

Odesláno
placku ty hry z ty stranky by sly i do evropkych ps3? Protoze tam je u her - Compatible with PlayStation3™

Japan, No Region Protection / Racing Nema to zadnou ochranu regionu-regionfree-pujde to do my ps3?

Samozřejmě hry fungují všechny.A Dualshock 3 taky.

marek_2080: promazan OT

pokud mate zajem o DS3 podejte si inzerat v PS3 koupim, diky

Odesláno

Dualshock 3 ma vyhodu v tom ze je z tvrdeho plastu (stejne jako tehdy DS2), pokud jste si vsimli, sixaxis strasne vrze..... sixaxis mi vydrzel 5 mesicu... odesla prava packa, leva se zasekavala, a cely ovladac neprimerene vrzal...

Zatim setrim na DS3, prozatim pouzivam PS2/PS3 converter (moznost hrani na DS2). Mam totiz ovladac na PsOne.... uz ho mam celych 6 let a doted s nim hraju... naprosta spokojenost! DS3 bude taky urcite bomba!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu