KaruiCZE Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jo tak a to se kde musí povolit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Doufám že se nepletu, internetové bankovnictví u spořitelny služba Servis24. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Je otázka, jestli to vůbec v bankovnictví povolit lze. Zrovna Česká spořitelna, jako totální konzerva, spoustu věcí vyžaduje dělat na pobočce banky. Už ČS asi rok a něco nemám, ale pokud vím, zrovna internetové platby se v internetovém bankovnictví povolit nedaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trickexp Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 1) Na jeden účet = jeden kód, pokud chceš využít více, tak na jiném účtě2) V nabídce Maestro není, takže logicky nepůjde. 3) Musí to být karta se security kódem... Já jsem aktivoval jeden trial na ps3 který vypršel a teď jsem si na stejný účet dal přes ps vitu druhý trial takže víc kódů funguje na účet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jo, ale musí mezitím ten předchozí trial vypršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Chci se taky zeptat na tohle. Měl jsem od nich ten kod na mesic zadarmo a ted na to jedu druhej mesic:-) Tzn. ze me to odecetlo penize z uctu a prodlouzilo me to PS+ ? Diky za radu.:-) Odesláno z mého LT18i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Pokud jsi tam zadal kreditku a pak jsi si nesmazal udaje nebo neodskrtl to policko automaticky prodlouzit nebo tak nejak tak ti to asi sezralo prachy z kreditky no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 No tak me to vzalo hned 31.12. 390 kacek z uctu,ted na to koukam.jsou to pekny jebky teda.protoze cely plus nevyuzzivam a vyuzivat nebudu:-( No nic,clovek se porad uci:-) Odesláno z Xperia Arc S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Lidičky, na kód čekám už nějakých 7 dní a pořád nic... e-mail jsem vyplnil správně... neměl by někdo jeden voucher? Byl bych velice tisíc rád :) Kdyžtak PM, pač jsem v práci, tak tu moc nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Ty čekáš na ten bezplatnej měsíc na ps+? To platilo jen v prosinci ne? Odesláno z Xperia Arc S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Fakt?? Tak ten odkaz na fb fungoval a napsalo mi to, že mi přijde ten kód s 30denním vstupem na PS Plus... tak jsem předpokládal, že to platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Možná teda že mají nějakou novou akci.Ale tamta probíhala v listopadu a prosinci;-) Odesláno z Xperia Arc S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Mno je to stále ten odkaz, který je na začátku tohoto topicu... jestli to teda nefunguje, tak to měli zrušit :/ ale po vyplnění mi to normálně oznámilo, že mi přijde e-mail s kódem... tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Taky by mě zajímalo, jestli ta akce s PSN+ stále funguje, dejte vědět komu příjde kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Nefunguje,je to podle mě uzavřená záležitost.;-) Odesláno z Xperia Arc S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Já mam asi 2-3 kody...:D prodám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Taky mam JEDEN kod nevyuzity... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Mam dotaz.. syn si aktivoval tento kod zdarma a natukal tam moji kreditni kartu. Mysleli jsme ze si to pak vymaze, nebo alespon zrusi automaticke placeni jak tu bylo myslim ze na strance 4 psano. JENZE aby si to mohl zrusit nebo vymazat, musi znat sve heslo ktere samozdrejme po XY letech pouzivani PS3 zapomel (ma nastaveno automaticke ukladani a prihlaseni) a jeste ke vsemu si o nej ani nemuze zazadat prez PC, protoze kdyz to vytvarel se svy, bratrem tak tam zadali buhvi jake datum narozeni ktere Sony pro obnovu hesla vyzaduje. Timto vas moc zadam, jestli ma nekdo nejaky tip jak heslo zjistit / ziskat.. Pripadne kdyz by nebyly na karte penize v dobe automatickeho placeni, vypne se tato funkce nebo treba za mesic se to bude chtit zaplatit znovu ? Dekuji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Nejjednoduší řešení je zkusit zavolat/napsat na českou Sony podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Jeste ten den jsem psal na podporu Sony (8.2.2013) a dodnes se mi nikdo jeste neozval, no a za par hodin by se meli strhavat penize :( Sice tam nic neni, ale nevim jak se to bude chovat dal, protoze potrebuji kartu vyuzivat dale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Dnes mi prisel mail s kodem na 30 deni kdyby nekdo chtel za neco :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Já mám taky jeden kód na mailu nepoužítý dnes jsem ho zkoušel zadat a že to pry nelze bla bla to i ten kód měl nějakou platnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Nemáš už Plusko aktivované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 ee nemám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Ja ten kond zkousel na konzoli od synovce a chtelo to po me zadani kreditky bez toho to neslo aktivovat, tak jsem se na to vykaslal :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.