WHERESKILL Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 nechal sem si poslat 2x ale kody nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kon1468628177 Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Hmm... Podle mě musí být chyba na tvé straně, já jsem jeden obdržel včera odpoledne, kamarád taky, oba fungují. K tomu stovky, ne-li tisíce lidí na redditu... Jestli fakt splňuješ vše, co jsem tam vypsal, tak je třeba možné, že kódy generují pro ten konkrétní email, který se po kódu ptá? Že by tedy bylo nutno psát jen z toho emailu, na kterém PS+ chceš mít? Zkus to takhle, to by mohlo pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 ano, zkousel jsem nejde to, mám tam kartu vse OK, ale ten kod nefunguje nevim co stim, je to na EU store ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kon1468628177 Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Jojo, je to na EU store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 je to divny, ja sem driv nemel plus a ani ten trial protoze jsem nemel kartu, a proste to nejde, ale zalozil sem si druhy ucet a tam to v pohode jde , kazdopadne diky :) a kolik tech kodu se da pouzit ? pujde to do vanoc ? nebo jen jeden kod na ucet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kon1468628177 Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Jeden kód na jeden účet to je. Asi by sis mohl dělat pořád nové účty s novými kódy :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Velká vdaka chlape funguje to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Paráda díky funguje to bez problému.....měsic zadáčo než dojde výplata se hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Moc díky vše funguje a už pařím Uncharted 3 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Dá se to nějak zrušit? Chci si koupit hru ale jde mi stáhnout jen free, ale nedá se koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Jak zadarmo získat 30 dní PS+ trial (EU only): No jsem zvědavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Dá se to nějak zrušit? Chci si koupit hru ale jde mi stáhnout jen free, ale nedá se koupit. A to je jako problém?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Někdo chce zaplatit za něco co má zadarmo, to se jen tak nevidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 myslim ze mu jde o to, ze kdyz to ma z pluska a on uz potom to plusko nebude mit tak mu to po vyprseni nepujde, ale kdyz si to koupi tak to ma na furt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 No, tak bych si to stáhl free a pak případně zakoupil a můžu hrát dál... Takže problém snad jedině, že by dotyčná hra teď byla v nějaké cenové akci např :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Zadarmo je to jen na měsíc, pak už mi hra nepůjde. Chci to koupit ted dokud je dobrá cena. Po vypršení pluska ta cena už může být jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Mám PSN vytvořen na UK verzi. Postupoval jsem podle návodu... a do předmetu napsal to co jsem měl vše podle návodu... emil jsem radeji použil ....@gmail.com nic nepřišlo žádný kod a tak jsem použil email na kterým mam registraci PSN UK a kod taky nepřišel kde dělám chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enclave Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Taky mi bohužel ještě žádný nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Mě taky nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 jo ale já už na něj čekám 7dní dnes je to už tedy 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Myslíš že já ne, kdyby to bylo den tak to tady nepíšu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anopheles-cz Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Mě přišel asi za 28 hodin žádal jsem o něho přes facebook.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Šulc Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Ahoj, chtěl bych se jen zeptat, jestli jsem to tedy pochopil správně :) Pakliže jsem získal zkušební členství na 30 dní a stáhl jsem si plnou hru zadarmo přes to plusko, znamená to, že po těch třiceti dnech si tu hru už nebudu moci zahrát pakliže si jí nekoupím nebo neprodloužím členství? Nebo si jí nebudu moci jen stáhnout ale hrát půjde dál? Myšleno po uplynutí členství bez prodloužení. Jestli to tady už někde je, tak se hned nečerťete, prostě jsem hlupák a nenašel jsem to. Mockrát předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Nebudeš si ji moct stáhnout ani hrát. není zač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Šulc Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Nebudeš si ji moct stáhnout ani hrát. není zač :) moc jsi mě nepotěšil, ale stejně děkuji ještě jednou 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.