ingi Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 takže lidi, her je tu fakt strašné množství a už mě moc nebaví něco stahovat->zkusit->smazat , takže pokud se vám bude chtít můžete tady vypsat nějaké hry co stojí za stáhnutí a popřípadě proč, prostě co nemá smysl tahat a co má smysl si zahrát :) :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 MANHUNT2 TO SI 100% stahni :) JUICED 2 Stahni... SPIDERMAN3...moc me nechytl...cekal jsem ze bude lepsi...to je z tech novejch her vse co jsi pamatuji ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 se koukni na gamespot atd......tam mas rebricky podle kategorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tak za stahnnuti stojej urcite burnouti(spis legends),syphon filter,medievil,manhunt 2,killzone,socom,daxter,gta,pirates!,brothers in arms,def jam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 manhunt uz mam a je dobrej :) juiced 2 taky, tedka smazim golf od tajgra vůdse a taky dobrý, na ign ti sice napíšou hodnocení, ale já se raději budu řídit radou od člověka který to hrál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 pursuit force,carbon,VCS,SSX on Tour,TEKEN,Prince of Persia-Rival swords atd. atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tak za stahnnuti stojej urcite burnouti(spis legends),syphon filter,medievil,manhunt 2,killzone,socom,daxter,gta,pirates!,brothers in arms,def jam ja prave stahl burnout dominator a nejak mi to divne jede, je to takovy moc kostickovany takova divna grafika... co sem koukal na youtube tak treba NFS Carbon vypadal hodně pěkně, ale když sem ho stahl tak zas takové divné...asi špatnej konvert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tady ti kazdej doporuci neco jinyho .. protoze kazdymu se neco jinyho libi ... takze kdyz nekdo rika ze je to dobry tak tobe se to muze zdat uplne jiny takze bych to nebral zas tak najisto .. kazdopadne gta,syphon filter, killzone, pak ze sportovnich pes a nhl .. tech dobrych her je vic ale na to co se libi tobe si musis prijit sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 no prijde mi ze dominator je graficky horsi nez legends a nez needy urcite ale hratenost se neda srovnavat...burnout jesne vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tady ti kazdej doporuci neco jinyho .. protoze kazdymu se neco jinyho libi ... takze kdyz nekdo rika ze je to dobry tak tobe se to muze zdat uplne jiny takze bych to nebral zas tak najisto .. kazdopadne gta,syphon filter, killzone, pak ze sportovnich pes a nhl .. tech dobrych her je vic ale na to co se libi tobe si musis prijit sam jasně ale třeba dá někdo tip na fakt dobrý titul:) PC mi jede nepřetržitě už od pondělí a jediné dobré co sem stáhl je gta nhl golf manhunt juiced 2 prince of persia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tady máš dost doporučení http://www.console-forum.net/showthread.php?t=7806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 hehe...nejlepsi je podle me asi DRAGON BALL Z Another Road Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts