ENT3R-CZ Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 zdravim doteď jsem hrál pouze offline, teď bych chtěl přejít na live a poměřit síly v NHL 13. Mám LT+3.0, DB asi nejnovější (naposledy se dělal update tuším z DVD AC3). Je tu riziko BANu, případně jak je to teď s udělováním BANů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ENT3R-CZ Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steklin87 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Čau, tak riziko banu je určitě, pokud polezeš s flashnutou konzolí na live. Já osobně na live hraju už od fify 12 a zatím v pohodě.....akorát jsem minulej rok (nebo možná tento rok) schytal flag vlnu, takže mě mají označenýho a v ban vlně mě asi dorazí, ale to nikdo neví kdy příjde. Určitě to zkus ... pokud dostaneš ban, tak co, budeš hrát zase offline, stejně jako před tím. Ber ten Live jako tvůj bonus. Třeba na konzoli s RGH na Live-ko nemůžeš....pokud se to v poslední době nějak nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ENT3R-CZ Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 díky.. jdu do toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 9, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Pokud projíždíš hry před vypálením přes ABGX360 a XGD3 vypaluješ přes iHasku iXtreme Burnerem na Verbatim DL, tak by neměl být problém. Akorát, pokud se nepletu, na NHL 13 potřebuješ pro multiplayer online pass, kterej seženeš jedině v origu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steklin87 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Origo pass se dá koupit, stejně tak jako na Fifu za 800 MS points = cca 250 Kč. Body se dají koupit třeba v Alfacomu, Alze a podobných shopech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ENT3R-CZ Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 NHLko jsem zkoušel v 2-dením trialu a nějak mě to odradilo. Neustále lagy, oproti hře jednoho hráče se mi to zdá "zpomalené"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ENT3R-CZ
zdravim
doteď jsem hrál pouze offline, teď bych chtěl přejít na live a poměřit síly v NHL 13. Mám LT+3.0, DB asi nejnovější (naposledy se dělal update tuším z DVD AC3). Je tu riziko BANu, případně jak je to teď s udělováním BANů?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.