sasán Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Čágo, mam jen takovej dotaz, zda je nějaká možnost získat zpět savy do her na androida, omylem jsem si vymazal paměť na nexu 7 přišel jsem tak i o zakoupenou herní měnu atd. díky za každou radu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 JJ, pokud mas ROOT a predtim sis u hry vytvoril zalohu (jak hry, tak jejich dat) pres Titanium Backup (Pro), tak se daji obnovit. Pokud to nemas, tak zpetne to jde tezko - spise VUBEC! Jedine, co je dobre je, ze pokud hra byla koupena, tak ji ke svemu uctu muzes nahrat do tel zdarma (po druhe uz neplatis), ale s tema mikrotransakcema jako je herni mena je amen, budes muset platit znovu. Zkusil bych kontaktovat herni support, ale nepocitej s tim, ze by ti zadax vratili tu menu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 To s tím účtem vím, ale to opravdu po každém mazání tabletu přijdu o savy ? Neni možnost je ukládat třeba do cloudu nebo tak ? Trochu mě teda mrzí, že jsem za hry poctivě zaplatil, do některejch jsem si i přikoupil měnu a přijdu o to.. :/ Root nemám. Kdyžtak nad tim přemejšlim, teoreticky si snad začnu hry stahovat, koukal jsem ale, že každá hra snad odesílá něco googlu, jak to funguje ? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 SD data ano, samotna data hry se ukladaji v systemu telefonu a bez rootu mas tak trosku smulu. Teoreticky bys je mohl vytahnout a zalohovat na pametovce, ale uz bys je zpet nedal - prave kvuli chybejicim root pravum. Aplikace na zalohu aplikaci existuje, neni treba ROOT, ale zalohuje jen APK (tj. hlavni soubor, instalacku). Takze jak uz jsem psal drive, ROOT + Titanium Backup Pro je tou nejidealnejsi moznosti. O jedine, co prijdes jsou ty mikrotransakce ve hrach, ulozene pozice atd. Samostatna hra je na tvem google uctu uz jednou placena, takze si ji jen nainstalujes (stahnes) - bez placeni. A s tim odesilanim googlu... tvuj telefon je pres google ucet sparovanej s gplay, takze co si odtama stahnes, muzes spravovat i pres PC (gplay stranky) - to je asi tak vse, co mezi nima probiha za komunikaci + kontrola verzi aplikaci instalovanych a tech co jsou na gplay (aktualizace) + hodnoceni ve hre se promitne do GP pod tvym uzivatelskym jmenem. Vic za tim nehledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasán
Čágo, mam jen takovej dotaz, zda je nějaká možnost získat zpět savy do her na androida, omylem jsem si vymazal paměť na nexu 7 přišel jsem tak i o zakoupenou herní měnu atd. díky za každou radu :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.