Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Android hry savy


sasán

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

JJ, pokud mas ROOT a predtim sis u hry vytvoril zalohu (jak hry, tak jejich dat) pres Titanium Backup (Pro), tak se daji obnovit. Pokud to nemas, tak zpetne to jde tezko - spise VUBEC!

Jedine, co je dobre je, ze pokud hra byla koupena, tak ji ke svemu uctu muzes nahrat do tel zdarma (po druhe uz neplatis), ale s tema mikrotransakcema jako je herni mena je amen, budes muset platit znovu.

Zkusil bych kontaktovat herni support, ale nepocitej s tim, ze by ti zadax vratili tu menu atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To s tím účtem vím, ale to opravdu po každém mazání tabletu přijdu o savy ? Neni možnost je ukládat třeba do cloudu nebo tak ? Trochu mě teda mrzí, že jsem za hry poctivě zaplatil, do některejch jsem si i přikoupil měnu a přijdu o to.. :/ Root nemám. Kdyžtak nad tim přemejšlim, teoreticky si snad začnu hry stahovat, koukal jsem ale, že každá hra snad odesílá něco googlu, jak to funguje ? Díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

SD data ano, samotna data hry se ukladaji v systemu telefonu a bez rootu mas tak trosku smulu. Teoreticky bys je mohl vytahnout a zalohovat na pametovce, ale uz bys je zpet nedal - prave kvuli chybejicim root pravum. Aplikace na zalohu aplikaci existuje, neni treba ROOT, ale zalohuje jen APK (tj. hlavni soubor, instalacku). Takze jak uz jsem psal drive, ROOT + Titanium Backup Pro je tou nejidealnejsi moznosti.

O jedine, co prijdes jsou ty mikrotransakce ve hrach, ulozene pozice atd. Samostatna hra je na tvem google uctu uz jednou placena, takze si ji jen nainstalujes (stahnes) - bez placeni.

A s tim odesilanim googlu... tvuj telefon je pres google ucet sparovanej s gplay, takze co si odtama stahnes, muzes spravovat i pres PC (gplay stranky) - to je asi tak vse, co mezi nima probiha za komunikaci + kontrola verzi aplikaci instalovanych a tech co jsou na gplay (aktualizace) + hodnoceni ve hre se promitne do GP pod tvym uzivatelskym jmenem.

Vic za tim nehledej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu