Vasilko Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Mmmm, já nevím jak vy, ale ja už se nemůžu dočkat. Už mám našetřené. Kdo teď prodává PS Vitu je blázen, páč teď vyšly / Vyjdou nejlepší hry. Neví někdo nějáke info ? Např datum vydání nebo třeba Info o multiplayeru. Předem díky a napište, kdo do této hry bude investovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Na youtube jsou už desítky videí,protože to už plno lidí má a věř mi,není o co stát.Jedná se o Black Ops 1 z konzolí nebo PC.Není tam nic nového,zbraně z MW3 a z BO1,mapy z BO1 nebo CoD4...humus!recyklace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Ten tvůj popis se ale může aplikovat na jakoukoliv velkou CoD hru od dílu Modern Warfare :lol: CoD na PS Vita vypadá jako CoD a hraje se jako CoD. To je důležité. Pokud by měla normální SP kampaň a zombie mod (případně víc map do MP než jenom 6), tak by se mohlo jednat o velmi kvalitní titul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Jenže ona nemá a je to čistej recyklát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Tak to mám doma, a nemá to příběh ale jenom mise jako v Unit 13, a zatím to teda nemá nic společnýho s BO1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Ne?Zvuky,zbraně,grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Vzhledem k tomu ze jsem se ted na netu docetl ze redaktor Game Informeru dohral singleplayer kampan (10 misi) za 42 minut, tak to asi zadna slava nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak lidi, zejtra mi dorazí CoD! Původně jsem se na něj chtěl vykašlat, protože Nihilistic jsou lemry a moc pozitivních zpráv o té hře nebylo (bez zombíků, málo map, málo hráčů, krátký singl, 30fps..). Ale podle videí a ohlasu uživatelů je alspoň multiplayerová část celkem povedená. Hra vypadá a hraje se jako CoD a prý je to i celkem sranda. 4v4 tolik nevadí díky menším mapám (které jsou prakticky o na půlku zredukované variace na mapy z Blops1, což mi neva), zbraní, attachmentů i perků a killstreaků je prý celkem dost. Takže na MP zábavu to může být dobrá hra. Proto bych navrhoval se nějak dát dohromady, kdo ten CoD bude mít, že bychom občas zahráli spolu. Hra podporuje PSV party mod s party chatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 cao zitra nebo pozitri mi taky dorazi tak uvidime singl bude asi fakt na nic cekal jsem poradny super pribeh fakt jsem se na to moc tesil a pak prijde singl podobny unit jeziiiis doufam ze ten multak si aspon nejak uziju no jinak muj nick bude posilovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak ja teda nevím - Vyplatí se to vůbec kupovat ? :D A co Grafika? Má to vůbec něco společného s COD BO2 (kromě titulu Call of duty :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 ja ti nevim uvidim az mi to prijde objednane to mam rusit uz se mi to nechce ten kdo moc buři multak tak ten asi zapari dost ten kdo je na singl jako ja tak asi moc radost mit nebude a jestli bude grafika humac a nebude v plnem rozliseni vity tak to strelim na aukro uz tam mam pres kamose nfs most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 ja jsem kupoval vitu s tim ze budu hrat super hry a super hry zatim nikde tak kde jsme ! Rok vita doma a nikde nic zacinam pochybovat ze vubec nejaky super titul bude snad to s tim killzone nedopadne jak s tim call of duty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 no tak s tím bych až tak nesouhlasil - Co NFS MW2 Ty jsou luxusní fakt že jo - to bylo nervů, zábavy a utrpení než jsem to dohrál ale stálo to za to, To stejné Little big planet 2 Luxus !!! :D Ale vlastně máš tak trochu pravdu - dobrý hry jsou, ale je jich málo. Doufám že se to v příštím roce změní a třeba i budu rád že jsem tu Vitu koupil ! Budeme doufat ! Jo BTW říkal tu někdo KillZone? :D a Zítra nezapomeň napsat názor na COD. Mě zítra příjde tak max Hrazda (dveřní) :D. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 most wanted na vitu mam ale prodavam na aukru neni to hra na dlouho casem by me omrzela killzone na vitu bude proc ten smich jj napisu jake je call of duty co? jaka hrazda cvicis? hrazdu mam taky i dalsi veci na cviceni cvicim kazdy den je to pro me droga uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 jo jo :) cvičím cvičím. Jo a to nebylo myšleno jako smích to byla jako radost !! :D a k tomu NFS pravda dohrál jsem je a už není co dělat - ale chtěl bych mít něco jak sem měl na PSP prostě sbírku her. (Abych si kdykoliv mohl cokoliv zahrát) ale taky asi něco prodám. Jo BTW jaka hra tě zatím na Vitu nejvíc baví / Bavila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Ty hral jsem michaela jacksona experience a to me hodne bavilo a pak me jeste hodne bavilo uncharted golden abbys projel jsem vsechny dily na ps3 tak to jsem musel na vite taky projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Hmmm taky musím zkusit - A co To ´´ Legendární´´ COD BO 2? :D já nevím jestli mám koupit COD na PC nebo na Vitu tak šup sem s hodnocením :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Jinak dneska vecer si jdu pro call of duty za kamosem tak dam vedet jake to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Jaké město ? :D Taky se chystáme jít s kámošem .. ale nevíme jestli PSV nebo PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 No na xbox jsem to projel a nejhorsi dil pro me zlaty modern warfare ja nevim co je napadlo delat budoucnost to je na nic fakt hodnoceni tomu davaji dost ale uz to nejsou ty jednoznacne 9/10 raci to vem na vitu a dame multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Kamos si objednaval little big planet tak jsem mu rekl at mi veme calla ze se sabnem o postovne psal mi ze uz to ma doma ze se mam pro ti stavit vecer jinak flash nemas ze kupujes origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Nenašel si nějáky ´´Kvalitní Gameplay´´ z COD na PSV? :D ať hledám jak hledám tak jsou to samá videa natočená kalkulačkou nebo já nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Jo pises na pc sorry i tak to stahni ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Na youtube je jich plno vetsiinou ale z multaku kuknu a dam odkaz ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 j :) Nj když stáhnu nepojede MP, nebo myslíš že TeknoGods udělají MP verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.