Nepstr Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Zdravím hraji Pokemon fire red na emulatoru na pc a chtěl bych se zeptat jaké pokémony bych si mel asi tak vzít do ligy Jméno LVL Charizard 60 Lapras 43 Poliwrath 26 (toho jeste hodlam expit :) ) Hypno 30 (Mam expit ?? ) Raichu 40 (chci dodelat 50 :) ) Himonleee 25 (mam si ho brát ?? klidne mozna i doexpím) Snorlax 30 Persian 37 Rapidash 37 Aerodactyl 5 (je z fosilie myslím že ho nema cenu expit) Kabuto 5 (taky fosílie myslím že take nema cenu ho expit) Pak mám jeste hodne ale male lvl... Poradte muzu dat i save na stazeni pokud by jste byly ochotni mi nekoho naexpit :) PS:Nikdo se mi uz chytat nechce :D Předem díky za odpověd :) THX NEMINOU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Já dávám hlas Charizardovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 No musím si jich vzít plný počet (myslím že 6) Takže by to chtělo aby jsi mi poradil i něco více :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Jo takhle :D Já už to nepametám.Jsem to kdysi hrál na PSP :D Charizard, Raichu, Poliwrath. Zbytek je na tobě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Okey no tal se doufám najde nekdo jiný ještě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Však každý 2. tady hraje/hrál Pokemony, však víš :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Přesně ale nikdo neodepisuje :D Nevíte kde se da chytit Nineletas nebonejak tak ? :D Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Nepstr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Tady je můj save: http://www.uloz.to/xMyEfL2/pokemon-fire-red-1-svs Nechytil a nebo neexpl by mi někdo nějaké pokemony ?? Stačilo by třeba jen naexpit aby jsem z menšíma potížema dal ligu :D Nemám na to nervy... :) Jo a ještě něco jde se někdy ještě dostat na ty ostrovy jak mě tam jednou vzal Bill ? Protože já si tam nestihl chytit toho Ohnivého Legendárního Pokémona :( Pokud neco naexpíte zase mi to sem upněte zpět :D Edit přidán nový save.. :) Mám tam Exp Share a doce dost pokemonu: Box 1 Horší pokemoni , Box 2 Lepší pokemoni :) Upraveno Listopad 13, 2012 uživatelem Nepstr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.