Hamagen Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Tak je to tady! PS+ přichází i na PS Vita! Co nás čeká na PS Vita? Instant Game Collection (Vše bude ke stažení 21.11. 2012!!!): Hry dostupné po celý rok (54 týdnů): Uncharted: Golden Abyss Gravity Rush Hry které budou za měsíc vyměněny: Chronovolt (Dost mi to připomíná Kula World z PSX) Tales from Space: Mutant Blob Attack Hry na které budou mít hráči s členstvím PS Plus slevy 20%, platí ale pouze jen první týden 21.11. - 28.11. !!!: Escape Plan Unit 13 Hustle Kings Motorstorm RC SuperStardust Delta + DLC Advanced Star Fighter Top Darts Little Deviants Modnation Racers: Road Trip Reality Fighters Dodatečné informace: Cena PS Plus zahrnuje členství jak pro majitele PS3 tak PS Vita - to znamená že ten kdo již má PS Plus na PS3, má toto členství i na PS Vita. Počet her v měsíci bude vždy 4, jelikož první dvě budou po celý rok, osobně si myslím že se tedy měsíčně budou obnovovat dvě hry... a vypadá to že to budou spíš ty méně známé tituly (posuzuji podle Chronovolt a Tales from Space). Dále ujištují že toto nijak nenaruší (nesníží) počet her, a kvality pro PS3 verzy Pluska Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2012/11/13/playstation-plus-for-ps-vita-launch-details-confirmed/ Pro další informace ohledne PS+ bych zůstal u tímatu které se nachází uvnitř PS3 sekce: http://console-forum.net/tema/95651-playstation-plus-placena-verze-psn Sem do toho tématu budu jednou měsíčně dávat změny v Herní kolekci, nebo kdokoliv jiný :) Upraveno Listopad 13, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Krásná práce, škoda jen že všechny hry už mám, jen ne Chronovolt, ale to ani na Cz store není ne? Nebo není to nějaká hra na psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Chronovolt a Tales from Space v ten daný den i na store vychází, proto teď nejdou ani najít. Jinak já právě kuli plusku radši ještě nic nekupoval... kromě Assasin creed... a ten je silně návykovej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Počkat, ty hry budou dostupné jenom po určitou dobu (1 rok)? Já měl za to, že po celou dobu, kdy mám předplaceno plusko; na PS3 to nějak tak funguje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Funguje to tak že hra bude dostpná po určitou dobu, rok / měsíc k stažení. Poté nabídky zmizí, hrát jí ale můžeš i nadále. Pokud hru smažeš najdeš si jí v Download Listu, a stáhneš znova bez problému. Jediná podmínka je mít furt zaplacený + účet. Pokud nestihneš hru během doby co je "nabízena" hru stáhnout. Tak pro tebe již neni aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Mám dotaz - kolik her si měsíčně/za rok celkem - můžu na PSplus stáhnout zdarma? - nebo to funguje tak, že si můžu stahnout uplně všechno - tzn. gravity rush, uncharted, Chronovolt, Tales from Space: Mutant Blob Attack - a pak další měsíc zase další dvě zdarma? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 vsechny hry co jsou zdarma, si muzes po dobu clenstvi stahnout kolikrat chces, jen je musis mit v download listu, tz ze je jako musis koupit (kliknes get free) a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Ahoj, ještě mě napadla jedna věc - to Uncharted s Gravity Rush půjde stahnout během celého roku gratis - ale já ty hry budu moci hrát už "napořád" jednoduše si je stáhnu na kartu a z ní budu moci hru hrát i např. za 2 roky - je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Jak bude hra free, daš stáhnout a můžeš ji stáhnout pak kdykoliv chceš z download listu (po dobu platnosti ps+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 udělali mi radost :) konečně si pořídim psv.. cena her je pořád na mě dost pekelná... na ps+ to pujde, a občas nějakou fakt pecku typu AC si koupim, jinak si vystačim s tim co bude z ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 udělali mi radost :) konečně si pořídim psv.. cena her je pořád na mě dost pekelná... na ps+ to pujde, a občas nějakou fakt pecku typu AC si koupim, jinak si vystačim s tim co bude z ps+ Presne tohle smysleni mam i ja :) AC uz mam doma, ted planuju jeste Call of Duty a Need for speed kuli multiplayerům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Tak jsem se dnes připojit na PSN s Vitou - stáhl se mi update 2.0 ale free hry nikde (mám PS plus 30 dní zdarma + 90). Když najedu na Uncharted, Gravity Rush - tak tam mám jen placené verze - a pokud se nepletu plus by měl být na Vitě aktivní od 21.11.2012 - což je dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 aktualizace psstore je každou středu mezi 17-19h, tz že si musíš ještě nějakou tu minutku počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Jak říkal valis, musíš počkat. Ještě bych to upřesnil, že mnohdy to je až kolem 8mý večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ok - díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Hlásim že už to tam je! Právě taham :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Co je tam teda za hry zdarma?Nemaj to nijak oddělený a tak nevim kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Gravity Rush, Uncharted, Chronovolt a Mutant Blobs Atack. Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Už je mám taky stáhlé - Blob je super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 taha to nejak pomalu :D asi to stahuje moc lidi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Nejvíc mě překvapil Gravity Rush... těšil sem se na něj... ale kdybych věděl že bude AŽ TAKOVEJ, tak už sem ho měl dávno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 ma u vity smysl řešit ps+ UK/CZ nebo to vyjde nastejno narozdil od PS3 titulu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 UK/CZ má nabídky stejné Rozdíl je US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 pak tedy... US :psp: / CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 (upraveno) tak to je rozdil samozrejme, kazdy stat ma jine nabidky, mnohdy dost odlisne, jak pro PS3 tak PSV. Priklad za vsechny ted EU dostalo jen 4 hry, US jich dostalo 6 kdy dostali WIpeout a Final Fantasy Tactics... + Jet set radio misto chronovolt Ja mam CZ uz dlouho, diky PS3. jeslti ty se rozhodujes... je to na tobe, je tezky rict co je lepsi a co horsi, kort po prvnim mesici provozu. Upraveno Listopad 24, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.