tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Během své tiskové konference Sony oznámila novou službu Playstation Plus. Za roční nebo tří měsíční poplatek získáte díky této službě řadu bonusového obsahu. O co se přesně jedná, to nyní oznamuje oficiální stránka této služby. Než se vrhneme na podrobnosti, tak ještě zmíníme, že PlayStation Plus bude k dispozici od konce tohoto měsíce a bude vyžadovat Firmware 3.40.- Hry: Bavte se u spousty her pro síť PlayStation Network, her minis a klasických hitů pro systém PS one a k tomu navíc získejte prémiové avatary a dynamic themes (dynamická témata) – to vše v hodnotě minimálně 6000 Kč ročně. Obdržíte také slevy do obchodu PlayStation Store a jako jedni z prvních i přístup k ukázkám a zkušebním beta verzím. Protože je obsah v obchodě PlayStation Store každý týden aktualizován, budete se pořád bavit u něčeho nového. - Zkušební verze plných her: Hodinové zkušební verze vybraných titulů pro síť PlayStation Network a vydaných her na discích Blu-ray Disc vám dají možnost produkt vyzkoušet, dřív než si ho koupíte. - Automatické stahování: Získávejte zcela bez námahy nejnovější aktualizace system software (systémového softwaru) pro systém PS3, veškeré aktualizace her a navíc i ukázky her. - Cross-Game Voice Chat FAQ o PS+ najdete zde: http://console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku Díl patří JohnnyX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 - Cross-Game Voice Chat Toto je good, ale platit za to odmítám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 to kapa nikdo tě nenutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Raiton09: však já to vim. V SONY vědí, že lidé toto chtěli, tak si řekli: Ano, ale placené. Mě to může bejt jedno, potom co jsem viděl E3 a konferenci XBOXU tak je to moje jasná volba, jelikož PS3 má výhodu v BD, kterou díky domacímu serveru na BD filmy nepoužiju a ostatní je už stejné + a to velké NATAL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 S tím Cross-game chat si nejsem jist. Včera po E3 konferenci se všude na blozích všichni vztekali, že Sony kašle na přání hráčů... Ten chat má myslim nejvíc hlasů na US blogu Playstationu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Já nevim jak vám, ale mně to vyhovuje. Ten Cross game chat by mohl být zdarma, ale tohle Plus je o polovinu levnější než Live na 3 měsíce, a asi o 500 kč než to roční. Já jsem nadšen :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 LegionCZE Nevím kde bereš ceny, ale Xlive na rok stojí kolem 800kč, PS+ na rok bude stát přes tisícovku :) Za ten obsah to ale podle mě stojí a doufám, že budou pro uživatele PS+ vyhrazeny VIP servery, aby vše běželo plynule a ne jako na normálním PSN, který dost často padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Eh fakt? Já to bral z Xzone, a ceny z E3 Eurogameru. Tak nevim, jestli to Xzone tak předražený, nebo sem to zblbnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 LegionCZE Nevím kde bereš ceny, ale Xlive na rok stojí kolem 800kč, PS+ na rok bude stát přes tisícovku :) Za ten obsah to ale podle mě stojí a doufám, že budou pro uživatele PS+ vyhrazeny VIP servery, aby vše běželo plynule a ne jako na normálním PSN, který dost často padá. Na začátku máš napsané 6000/rok min. Tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 EDIT: Kecám blbosti, ignorovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Na začátku máš napsané 6000/rok min. Tak jak? Možná by si to chtělo znovu přečíst. Je tam řečeno, že uživatelé PS+ dostanou nějaké ty hry a další věci v hodnotě 6000Kč za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Jo, špatně jsem to pochopil. Myslel jsem že 6000Kč ročně za to PN+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Tvl, to bych jim tu konzoli omlátil o hlavu. Sem zvědavej jak to teda je s tou cenou. No nic, asi to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Cena je 49.99$ na rok ;)Otázkou spíš je, jak velká podpora PS+ bude v ČR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 řekl bych že bude :). Ale asi ne hned na začátku. Tak jak to je teda s cenou Live? Teď sem z toho mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ale stále chybí důležíté věci - lepší stabilita, denně aktualizace(žádné termíny) lepší CZ PSN... to je to co by měli zlepšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 hele ja to moc nechapu :D tak se zeptam....ted se teda za to PSN a online hrani bude muset taky platit nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ne "zatím" to je jen + k zdarma online, službami a kvalitami serveru wz.cz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ne "zatím" to je jen + k zdarma online, službami a kvalitami serveru wz.cz :D fuj co je to za to slovicko *zatim* :D :D ja si PS3 ted koupil kvuli online hrani zdarma :/...to jako planujou tu + verzi dat i normal? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ach jo, tak ještě jednou. PS+ je rozšíření PSN, který není povinný. Závorka ty kvality PS+ bych neposuzoval do tý doby, dokud nebude v provozu. Já doufám v alespoň vyhrazený VIP serevry, aby všechno běželo jak má, když už se to platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 jojo pravda akorát že o tom co jsem napsal sony nenapsala/neřekla ani slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ach jo, tak ještě jednou. PS+ je rozšíření PSN, který není povinný.Závorka ty kvality PS+ bych neposuzoval do tý doby, dokud nebude v provozu. Já doufám v alespoň vyhrazený VIP serevry, aby všechno běželo jak má, když už se to platí. ale jo to chapu ...jen sem nepochopil slovo zatim :)...takze kdyz zaplatim 1000(cca) tak budu mit neco navic chapu..jinak normalka zustane gratis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ale jo to chapu ...jen sem nepochopil slovo zatim :)...takze kdyz zaplatim 1000(cca) tak budu mit neco navic chapu..jinak normalka zustane gratis :) je to jen spekulace ale pokud ten + nebude vydělávat aspon z poloviny to co live tak si myslím že psn dopadne stejně jak live ... jen se bojí do toho jít ono když nemusíš platit neplatíš ... proto jsou z xlive takový výdělky ... ale tam jde celkem o kolotoč peněz ... z vydělaných peněž se financují servery, platí se časové exkluzivity, jsou prachy na další DLC atd ... akorát že na prvních místech se financuje i kapsa vývojářů a ms :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 je to jen spekulace ale pokud ten + nebude vydělávat aspon z poloviny to co live tak si myslím že psn dopadne stejně jak live ... jen se bojí do toho jít ono když nemusíš platit neplatíš ... proto jsou z xlive takový výdělky ... ale tam jde celkem o kolotoč peněz ... z vydělaných peněž se financují servery, platí se časové exkluzivity, jsou prachy na další DLC atd ... akorát že na prvních místech se financuje i kapsa vývojářů a ms :) nj tak uvidime :) to jestli to bude placeny tak to bych si nabehnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Nemůžou zpoplatnit dosavadní PSN. V žádném případě, Sony by přišla o ohromnej trumf , a to by neudělala. Spíš si myslim, že přidaj další věci do +, možná i lehce zdraží, a zase přidají hry zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.