RaQic Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Zdravím, nemohl by mi někdo poradit jak udělat aby šly hrát např. Skyrim, battlefiel 3 atd.... na flashi LT+2? Xbox mám čerstvě a ještě se v tom moc nevyznám. Rozjedu tam ty hry vůbec, nebo co všechno je nutný udělat aby to šlo. Dík moc za rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hezoun1986 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 ty novější hry musíš mít už LT+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaQic Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) ale co znamená novější? Jak to poznám? :-P A taky jaký je rozdíl mezi PAL / XGD3 / Region free? Co jaká zkratka znamená? Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem RaQic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 PAL je zobrazovací norma pro Evropu (mají jí evropské xboxy), NTSC je americká.Hra musí odpovídat konzoli, tedy když je PAL, hraje se v PAL konzoli a naopak.Když je hra Region Free, jde spustit v obou (PAL i NTSC).Takže v Evropě musíš mít pro flash hry PAL nebo Region Free. XGD3 je formát uložení dat na DVD disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Zdravím, nemohl by mi někdo poradit jak udělat aby šly hrát např. Skyrim, battlefiel 3 atd.... na flashi LT+2?Xbox mám čerstvě a ještě se v tom moc nevyznám. Rozjedu tam ty hry vůbec, nebo co všechno je nutný udělat aby to šlo. Dík moc za rady ;) Stáhni si Xbox Backup Creator k tomu topology data LT+2.0 a pak v tom programu najdi záložku tuším že je předposlední a dáš Inject AP25 Tady máš přesný návod: http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso 100% funkční ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaQic Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Dík moc! Zatim ste mi oba dali perfektní vysvětlení pro všecvhno co sem chtěl vědět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaQic
Zdravím, nemohl by mi někdo poradit jak udělat aby šly hrát např. Skyrim, battlefiel 3 atd.... na flashi LT+2?
Xbox mám čerstvě a ještě se v tom moc nevyznám. Rozjedu tam ty hry vůbec, nebo co všechno je nutný udělat aby to šlo. Dík moc za rady ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.