Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na mém počítači se rozjede i třeba Mafia 2,nebo já nevím jaké eště jsou teď nové hry,které jsem skoušel..Ale já to prostě nehraji takové hry na ploše podle mně je to stráta času,když to dohraji tak z toho nic moc nemám a zase musím schánět novou hru :D,ale to je jen můj názor ju...Hraji broswer hry na Internetu pokuď někdo z vás zná Darkorbit tak to je tož... A vlastně jsme si uvědomil,že na takové hry není třeba počítač,popřípadě nootebok za 17 tisíc ..Takhle jsem to myslel tohle téma se nějak popletlo...

Upraveno uživatelem xAsassinsx
  • Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

A máš pravdu taky máme doma mininotebok jde to tam,ale jsou tam lagy=sekání.. No určitě velkou velikost myslím jako,aby to nebyl žádný mininootebok,nebo nějaký prcek takže normální velikosti :) ..A,aby tam jela ta hra pěknou grafikou a bez lagu... Jinak můžu jsem hodit ty podrobnosti ke spuštění té hry jako kolik čeho potřebuje ta hra..

Odesláno (upraveno)

To uz aky chces mat zazrak za 10 tis. aj s OS? Riesis tu, ci tu, alebo tu hru na tom spustis, tak ked chces mat ako taku istotu, tak musis prihodit k tym 10tis. este nejaku tisicku!!!!!!! A este ani to nebude zazrak :D

EDIT: Tu mas a uz nespekuluj http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-531g-b9604g50mnks-cerny-d363466.htm

Upraveno uživatelem trezzor

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu