xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Na mém počítači se rozjede i třeba Mafia 2,nebo já nevím jaké eště jsou teď nové hry,které jsem skoušel..Ale já to prostě nehraji takové hry na ploše podle mně je to stráta času,když to dohraji tak z toho nic moc nemám a zase musím schánět novou hru :D,ale to je jen můj názor ju...Hraji broswer hry na Internetu pokuď někdo z vás zná Darkorbit tak to je tož... A vlastně jsme si uvědomil,že na takové hry není třeba počítač,popřípadě nootebok za 17 tisíc ..Takhle jsem to myslel tohle téma se nějak popletlo... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Tak ja nechapu co resis teda, nech si svuj pocitac pac na tyhle hry je to super vykonnej PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ano,ale ze začátku jsem chtěl právěže nootebok místo PC,ale chtěl jsem zistit,aby mně tam jela i ta Browser hra víš ?. Snad,už jsem to popsal lépe,aby bylo rozumnět...A popřípadě,aby jste mně pomohli vyhrat ten nejlevnější notebok,aby tam jelo tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ano,ale ze začátku jsem chtěl právěže nootebok místo PC,ale chtěl jsem zistit,aby mně tam jela i ta Browser hra víš ?. Snad,už jsem to popsal lépe,aby bylo rozumnět... Tak ja ti dam odpoved, v dnesni dobe jaky koliv pocitac rozjede tvou hru, dokonce i netbook. Netbook je to takovy maly notebook do 11 palcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Hool23 Už jsi mně pochopil...No prosím tě chtěl bych pomoc vybrat ten nejlevnější a tak,aby tam jela ta hra bez sekání a pěkná grafika... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Dobre, zeptam se, chces maly ntb nebo normalni velikosti tj 15,6 nebo 15,4 palcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 A máš pravdu taky máme doma mininotebok jde to tam,ale jsou tam lagy=sekání.. No určitě velkou velikost myslím jako,aby to nebyl žádný mininootebok,nebo nějaký prcek takže normální velikosti :) ..A,aby tam jela ta hra pěknou grafikou a bez lagu... Jinak můžu jsem hodit ty podrobnosti ke spuštění té hry jako kolik čeho potřebuje ta hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 http://www.alza.cz/packard-bell-easynote-te11hc-b8302g50mnks-black-d367537.htm Tenhle ti bude bohate stacit http://www.alza.cz/hp-635-d255572.htm tenhle je jeste lepsi, ale nevim kolik do toho chces investovat. Ale ber spis ten druhej jsou tam rovnou Windowsy, na tom prvnim nejsou a pochzbuju ze ty dokazes je nainstalovat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Hool23 Děkuji,ale nějak se mi nelíbí ten druhej...Nenašel by jsi něco jiného prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ten druhej je nahodou moc peknej ntb, a na tu cneu je to moc dobry ntb. Lepsi jsem nasle ale uz je to kolem 10000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Hool23 Eště se rozmyslím a dám vědět,ale děkuji moc všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 packard bell,tak to aby to leželo jen doma nastole a to HP taky nevypadá nic moc hlavně bez numerické klávesnice? :roll: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g580-dark-metal-d363853.htm to bych si radši ty 2K připlatil a koupil aspon něco takovýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Dobrý den prosím vás jak je to stímhle http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-c200-d361361.htm#popis ?Děkuji Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 vždyť to není notas, jinak je strašný, procesor hroznej ,2gb ram je dneska absolutně nedostačující , já koupil včera to lenovo g580 a paráda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ale já chci poradit jestli se mi tam rozjede ta hra a skype :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 budeš na stejným výkonu jak teď ne-li na horším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 djmajkl Takže jak mám tenhle počítač bude to stejný výkon jak mám tenhle pokuď jsem to dobře pochopil ano ?Ale rozhodně né na horším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Mozna to bude dokonce i horsi, pac ten procak je prisernej. Radsi investuj prachy do lepsi stolni PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 tak jak píše hool, on by byl určitě horší,protože ty procáky atomy se dávaj do netbooku a ty sami o sobě jsou úplně na nic,protože se tam skoro všechno seká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 A co tenhle ? http://www.alza.cz/asus-x55a-sx117h-d360687.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 ked riesis notas iba do 10tis. tak HW bud tento http://www.alza.cz/packard-bell-easynote-ts44hr-b9504g50mnww-bily-d347613.htm alebo http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-531g-b9604g50mnks-cerny-d361927.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 trezzor Ale to nemá operační systém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 trezzor Ale to nemá operační systém... A co teraz? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 trezzor Něchápu tě prostě :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) To uz aky chces mat zazrak za 10 tis. aj s OS? Riesis tu, ci tu, alebo tu hru na tom spustis, tak ked chces mat ako taku istotu, tak musis prihodit k tym 10tis. este nejaku tisicku!!!!!!! A este ani to nebude zazrak :D EDIT: Tu mas a uz nespekuluj http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-531g-b9604g50mnks-cerny-d363466.htm Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.