xAsassinsx Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) A jsou eště nějaká gesta ? =O Jinak teď nevím jaký vzít teda nootebok.Nejraději bych vzal ten druhej bez OS,ale bojím se toho windowsu no není taky zrovna levnej a ani nevím jestli w7,nebo w8.. Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Jinak teď nevím jaký vzít teda nootebok. Neber ziadny! Nezatazuj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ale já chci..A nechápu tvoje takovéhle reakce úplně zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 tyjo to není možný, tak vem bez windowsu a jak jsme se domlouvali na skypu,tak bych ti za nějakej příplatek tam ty moje winy nainstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 tyjo to není možný, tak vem bez windowsu a jak jsme se domlouvali na skypu,tak bych ti za nějakej příplatek tam ty moje winy nainstaloval PResne jak rika djmajkl, ber proste bez OS a majkl ti to udela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Takže ten bez OS je nejlepší ju ? Což je tento http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-571g-33114g75mnks-cerny-d361929.htm . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Áno a na tvoje potreby je až zbytočne výkonný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Áno a na tvoje potreby je až zbytočne výkonný. aspon mu nějakou dobu vydží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-571-32324g50mnks-cerny-d365795.htm Tak našel jsem tohle i s Windowsem..Co na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 určitě ne :D integorvaná grafika,nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 určitě ne :D integorvaná grafika,nikdy! Jak integorvaná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 prostě to nemá zvlášt dedikovanou grafiku,ale integrovanou v procesoru.. a navíc ten procesr je starý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 A v čem je oproti tomuhle http://www.alza.cz/acer-aspire-e1-571g-33114g75mnks-cerny-d361929.htm Jiný ? Jenom,že má 250 GB víc ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 však jsem ti to ted říkal,blbá grafika a horší procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ale procak je stejný má to 2,4 GhZ což je velmi dobré.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 ano ale je starší,ten co je v tom bez těch windowsů je novější a už dopr.dele pochop,že na GHz nezáleží!! v tvém případě rozhodně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ok,dobře...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Marnej...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Marnej...:dozey: haafo :D...občas,když vidím jeho otázku,tak úplně žasnu,že ho něco takovýho napadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) =O Nakonec se to udělá úplně teda jinak..Ukazoval jsem to otcovy co jsme vybrali..A on říkal,že si mám koupit pořádnej ať mně to nadlouho vydrží..Tak nakonec jsme vybrali tenhle Toshiba Tecra R850...Jinak všem děkuji za pomáhání a trpělivost. Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 no to je teda fakt poradnej, je uplne stejnej co jsme ti ukazovaly, mozna jeste horsi. Ta grafika? No ta je na nic. FAkt ty sam radsi nic poradneho nevybirej, zbytecne utratis penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Já jsem to nevybíral..To otec a doporučili mu to páni,kteří máme my od nich internet..Dělaj aji nooteboky.Známe se s nima.. Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 :D Smutné. Počítaj s tým, že ti vydrží tak rok-dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Pr3dator Ano smutné to je :D .. A proč pak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 ma to uplne shitskou grafiku, jinak se to celkem da, kazdopadne za tu cenu sezenes mnohonasobne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.