xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Proč shitskou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 A na jakej nootebok se vlastně díváte ?? Dejte sem údaje..Protože ten pán říkal,že nám to sestaví.A poslal nám údaje.Tak nevím jestli se díváte na dobré údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 alza.cz/toshiba-tecra-r850-182-d249300.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak to se díváte hodně špatně..To co otec koupil má 2,5 GhZ no spíše objednal na sestavení..A tam je 2,1 GhZ na alze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 paneboze, tak sem napis co budes mit ne :D hej na to ze ti je 14 tak ti to vubec ale vubec nemysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Myslí,ale na jiné věci..Dám tu to poždějc. EDIT:V 20:00 musím eště něco udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Mam pocit ze jemu je tak 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Určite nemá 14. Alebo ak áno, tak je dosť zaostalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 má 14,sám mi to říkal na skypu ;)...ve 14 jsem si už flashoval pspčko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ve 14 taky jsem flashoval psp, instaloval windowsy, ruzne ovladace bez problemu, a ruzne veci. Ale nechapu tuhle generaci bud je uz to nezajima anebo jsou fakt retardovany. Ale zase jak to vidim ja, tak tomu klukovy tata kupuje zbytecne notebook na online browser hru DARKORBIT. No ty vo*e, fakt lidi nevedi co s penezma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 asi tak,mně by otec nic ohledně IT techniky nekoupil :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 asi tak,mně by otec nic ohledně IT techniky nekoupil :D :D Jn, na miste jeho tatz bych jemu koupil knuzki: PC pro zacatecniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 :lol: :lol: to máš pravdu :D vsadím se s tebou,že jak si koupí ten notas,tak ten manuál,co k němu bude ani neotevře :D ..pak sem bude psát jak vytvořit nový profil ve woknech nebo jak se připojit k síti xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 To opravdu ne..A vidím,že v této témě se dělá spam..A nemluví se o tom co jsem chtěl..Poznal jsem aspoň vaše charaktery jak si umíte z člověka udělat srandu..No nic každý si udělá obrázek,ale zamyslete se..Jinak,ale děkuji za vybírání...Už nemám další otázky. EDIT:Nepotřebuju být nějakek Flasher,nebo nějakej propařenec,kterej umí všechno naspamnět ohledně PC..Jsem rád,že jsem chytrý ve škole.A je mi opravdu 14..No nic no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 To opravdu ne..A vidím,že v této témě se dělá spam..A nemluví se o tom co jsem chtěl..Poznal jsem aspoň vaše charaktery jak si umíte z člověka udělat srandu..No nic každý si udělá obrázek,ale zamyslete se..Jinak,ale děkuji za vybírání...Už nemám další otázky.EDIT:Nepotřebuju být nějakek Flasher,nebo nějakej propařenec,kterej umí všechno naspamnět ohledně PC..Jsem rád,že jsem chytrý ve škole.A je mi opravdu 14..No nic no.. No jako nechteli jsme se te dotknout ale mluvily jsme ohledne vsech 14. A jako sorry uz v 12 letech jsem vedel co znamena Mb a co znamena Gb a k cemu je HDD. To jsou proste takovy veci ktere vi kazdy clovek snad. Ale hlavne ze ti jde skola nic jinyho neres, delame si jen srandu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ani né,ale řekl jsem vám zase můj názor..Aspoň jsem poznal vaše charaktery.Ale nemyslel jsem si to.A,když jsem to nevěděl tak jsem z vás hloupej ?? No nic..Možná jste naštvaní,ale není důvod takhle psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.